Vašeděti budou mít své dítě!

Jednou mě cestou do práce napadlo, že bychom si mohli na serveru VašeDěti.cz vytvořit vlastní dítě. Vše jsem probral s Petrou a pokud budete mít zájem, poskládáme v příštích pár týdnech ze svých vzpomínek, představ a fantazie skutečný život neskutečného človíčka a VašeDěti budou mít své dítě. Teda pokud budete chtít…Jednou týdně se na těchto stránkách objeví nový článek s dosavadním životem našeho človíčka a bude na nás, abychom určili, co se s človíčkem stane dál. Každý má možnost pod článek formou komentáře napsat, jak se podle něj má človíčkův život dál vyvíjet. Můžete nechat človíčka žít v přepychu a lásce, nebo mu do životní cesty vložit překážky. Můžete človíčka přivést na zcestí, nebo mu vyřešit problémy, které mu přisoudil někdo před Vámi. Vše závisí jen na Vaší fantazii.

Ve výsledku dostaneme v lepším případě zajímavý život poskládaný z příspěvků zapálených pisatelů, nebo v horším případě slátaninu nesourodých příspěvků od pár lidí bez fantazie. A abychom se alespoň trošku přiblížili té první variantě, budete mít na sepsání svého kousku človíčkova života vždy skoro celý týden. Na konci týdne vyberu nejzajímavější příspěvek, ten přidám na konec předchozího článku a všichni opět dostanou možnost posunout človíčka dál v jeho životě. Nejste ničím limitovaní, jen nebude možné, aby dva po sobě jdoucí příspěvky byly od stejného autora.

Věřím, že Vás vytváření života našeho človíčka bude bavit, že budete hojně přispívat a že pro Vás nebudou jedinou motivací klubíčka, která dostanou autoři jednotlivých příspěvků a hlavně pak těch vybraných. Máte možnost vložit našemu človíčkovi do života to, co se Vám osobně nebo někomu blízkému stalo, ale i to, co jste vždy chtěli udělat či zažít, ale co se Vám zažít nepoštěstilo.

Život našeho človíčka bych rád začal v momentě, kdy se seznámí jeho fiktivní rodiče. Kdy nastane konec, je opět jen na Vás. Můžete človíčka nechat žít do stovky, nebo ho nechat padnout v mladém věku ve válce. Já bych byl teda radši za tu první variantu. 🙂

Teď už tedy nezbývá než začít. Do příští středy (29. června) zkuste formou komentáře k tomuto článku napsat svůj příběh o tom, jak se človíčkovi rodiče seznámili.

Budu se moc těšit na Vaše příspěvky!