Vánoční fotosoutěž

Možná si po přečtení nadpisu zaťukáte na čelo, jestli tak náhodou nemám popletený kalendář. Nemám. Ač jsou Vánoce za námi, vyhlašujeme vánoční soutěž, kterou jsem avizovala na Štědrý den v TAM-TAMu…Ať už jste toto upozornění předem četli nebo ne, věřím, že doma jistě nějaké vánoční fotečky najdete a doufám, že se s námi o ně rádi podělíte. Tedy abych byla přesnější o jednu z nich – o tu NEJRADOSTNĚJŠÍ, právě takovou fotografii se v naší soutěži budeme snažit najít. Předem upozorňuji, že nehledáme nejroztomilejší miminko ani nejkrásnější dítě atd. ale skutečně nejradostnější vánoční snímek.

Ještě než se pustím do pravidel, představím vám cenu pro vítěze. Autor nejradostnějšího snímku od nás dostane Zoner PhotoStudio 8 (verze Classic), což je „univerzální nástroj pro nejširší skupinu uživatelů digitálních fotoaparátů, který nabízí vše pro zpracování digitálních fotografií: stažení do počítače s podporou všech typů digitálních fotoaparátů, automatické i profesionální úpravy obrazu a odstranění obrazových vad, nástroje pro neomezenou archivaci a široké možnosti publikování fotografií.“

    A teď už k pravidlům:
  1. Cílem soutěže je najít nejradostnější vánoční snímek.
  2. Každý soutěžící může do soutěže zaslat jen jednu fotografii v digitální podobě. V případě, že jich pošle větší počet, bude do soutěže zařazena ta, kterou poslal jako první.
  3. Soutěžní fotografie budou soutěžící vkládat do 15. ledna 2006 do fotogalerie na serveru VašeDěti.cz. Při vkládání fotografie zvolte galerii Soutěž, sami si vymyslete krátký nadpis obrázku a do popisu obrázku nezapomeňte uvést přezdívku, pod kterou jste zaregistrováni na serveru VašeDěti.cz.
    Upozorňuji, že maximální velikost vložené fotografie je 150 kB.
  4. Všechny vložené fotografie musí být v souladu s podmínkami pro provoz fotogalerie na serveru VašeDěti.cz, které najdete v článku Fotogalerie.
  5. Vítězný snímek bude vybrán na základě hlasování členů KLUBka.
  6. Nejpozději 20. ledna 2006 budou všechny soutěžní fotografie přístupné na stránce věnované této soutěži (přesný odkaz bude včas uveřejněn), kde budou mít všichni členové KLUBka možnost pro ně hlasovat do 31. ledna 2006.
  7. Každé soutěžní fotografii bude moci každý soutěžící přidělit 1-5 bodů (5 je nejlepší ohodnocení) a za své hodnocení získá 5 klubíček do KLUBkové soutěže.
  8. V případě shodného počtu bodů na 1. místě má rozhodující slovo provozovatel soutěže.
  9. Pořadatel soutěže – server VašeDěti.cz – si vyhrazuje právo kdykoli v budoucnu použít kteroukoli ze soutěžních fotografií pro účely propagace serveru.
  10. Výhra – Zoner PhotoStudio 8 (verze Classic) – není vymahatelná soudní cestou a bude zaslána na adresu v ČR, kterou výherce uvedl při registraci (pokud jste při registraci svoji adresu neuvedli, budete kontaktováni na registrační email a svoji adresu jste povinni zaslat do 10 dnů od ukončení soutěže, jinak výhra propadá).
  11. Pořadatel soutěže nezodpovídá za nedoručení oznámení o výhře či výhry samotné po jejím podání k poštovní přepravě.