Soutěžte s námi o cestovní postýlku Diana a plyšové sloníky

Rádi cestujete a máte doma malé miminko, které potřebuje pohodlně a pravidelně spinkat anebo si jen hrát a odpočívat, a nejlépe ve svém?! Ve čtrnáctidenní soutěži s námi nyní můžete vyhrát praktickou cestovní postýlku Diana od Babypointu. Postýlka poslouží všem rodinám s malými dětmi na chatě a chalupě, v hotelovém pokoji u moře, ale třeba i ve stanu v kempu. Kromě hlavní výhry čeká na dalších 10 soutěžících plyšový sloník z džungle.
Hlavní výhra: Cestovní postýlka Diana

Skládací cestovní postýlka Diana je vybavena přenosnou taškou na složenou postýlku, praktickým bočním výlezem či kapsou na uložení drobných předmětů. Starším dětem můžete po usnutí boční otvor rozepnout. Jakmile se vyspinkají, přicupitají rády až za Vámi. Potřebujete-li manipulovat s rozloženou postýlkou, pomohou Vám dvě kolečka s brzdou umístěná na přední straně postýlky. Bočnice postýlky jsou opatřeny praktickou černou síťovinou, díky níž je z postýlky i do postýlky lépe vidět. Postýlka o hmotnosti 9,5 kg s velikostí lůžka 120 x 60 cm unese až 15 kg vážící ratolesti.

10x Sloník z džungle

Kromě hlavní výhry čeká na dalších 10 úspěšných soutěžících plyšová hračka. Modrý sloník udělá radost malým i starším dětem. Hračka je hebká, nadýchaná a má příjemný povrch. Pískající a šustící kamarád děti zaujme i pohyblivým bříškem naplněným malými kuličkami. Hračka je vhodná pro děti od 3 měsíců.

Více informací o produktech společnosti Babypoint, předního českého výrobce a dovozce dětského zboží, naleznete na www.babypoint.eu. Na této adrese naleznete také správnou odpověď na soutěžní otázku.

Soutěž na našich stránkách poběží od 16. do 29. srpna 2010, najdete ji mezi aktuálními soutěžemi.