Soutěžte s Fenistilem o piknikové termotašky

Prázdniny už netrpělivě přešlapují za dvěřmi a vy už máte pravděpodobně naplánovanou dovolenou nebo nějaké letní výlety. Abyste si zkrátili čekání, zapojte se do naší soutěže o piknikové termotašky, které vám při letním cestování přijdou vhod.Máme tu zřejmě poslední předprázdninovou soutěž, přes léto se moc soutěžit nebude, takže využijte tuto lákavou šanci!

K výhře se stačí prostě proklikat, nemusíte hledat žádné odpovědi na záludné otázky, nebo tipovat, kolik soutěžících se do soutěže zapojí. Prostě jen kliknete na obrázek – jdenou, dvakrát…

Po každém kliknutí se dozvíte, kdy můžete zkusit štěstí znovu. Doporučuji neváhat a termíny si hlídat, i když to není podmínkou. Ten, kdo bude mít štěstí na závěrečné kliknutí, vyhrává. Další výhru dostane ten, kdo na obrázek klikne nejvíckrát.

Ale k cenám do soutěže…

Sponzorem poslední předprázdninové klikačky je Fenistil gel. Dost možná ho většina z vás už zná. Určitě není od věci, přibalit ho do cestovní tašky nebo výletního batůžku. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám může hodit.  Stejně tak se vám na výletě do přírody může hodit pikniková termotaška – připravené občerstvení se v ní uchová pěkně chlazené a navíc máte po ruce i základní piknikové vybavení.

Zapojíte se?

Soutěž začíná právě teď, najdete ji ve výpisu aktuálních soutěží (přes odkaz Soutěže v horním menu nebo odkaz přímo na soutěž v pravém sloupci).

SOUTĚŽIT