Soutěžte o spoustu zajímavých cen na portálu Soutez.cz !

Máte již nakoupené dárky pod stromeček? Přemýšlíte, čím obdarovat své blízké? Nebaví Vás tlačit se v přeplněných obchodech a utrácet horentní částky? Na soutěžním portálu Soutez.cz stačí jen správně odpovědět a Váš problém bude jednoduše vyřešen…Vyhrát můžete mnoho zajímavých cen. Od elektroniky, CD, DVD, oblečení, holicích strojků, mobilních telefonů až po slevy v nákupních centrech i e-shopech nebo auta s plnou nádrží na týden zdarma.

Soutěže a průzkumy u nás pořádají i velcí a renomovaní klienti z nejrůznějších oborů. Plenky a jiné potřeby pro miminka lze vyhrát s Helen Harper. Tatínky potěší třeba poukaz na odběr piva od Velkopopovického Kozla, nejnovější model holicího strojku od společnosti Philips nebo snad chytrý a trendy mobilní telefon Nokia? Celá rodina si pak jistě ráda udělá výlet autem s plnou nádrží na celý týden zdarma od společnosti CAC Leasing a k tomu si oblékne slušivé tričko a kšiltovku od pivovaru Radegast.

POZOR! Novou soutěž naleznete na www.soutez.cz každý pracovní den! Soutěžit může každý, stačí se jen zaregistrovat.
A nebojte se, žádná soutěž Vám neunikne – stačí jen nastavit zasílání zpráv a informace o nové soutěži naleznete pohodlně ve Vaší e-mailové schránce.

Tak neváhejte a soutěžte s námi na www.soutez.cz. Na Vaši návštěvu se těší tým portálu Soutez.cz.