SOUTĚŽní rozhovor

Proč muži milují potvory je:
a) zajímavá otázka
b) název knihy
c) název příspěvku na našich stránkáchTroufám si tvrdit, že správné jsou všechny tři možnosti, ale to zde teď nemíním rozebírat, jen chci trochu zavést vaši pozornost k možnostem b a c.
Pokud vás totiž po přečtení c (= příspěvku na našich stránkách) napadlo, že byste si rádi přečetli i b (= knihu), ráda bych vám nabídla možnost ji získat.

Jak? Opět prostřednictvím soutěže.
Rádi bychom pro vás připravili rozhovor s Sherry Argovovou. Protože by měl být zajímavý hlavně pro vás, nabízíme vám možnost vymyslet otázky, které bychom autorce této knihy položili. A to je zároveň i váš soutěžní úkol.

Do konce října nám do komentářů k tomuto článku může každý z vás napsat jednu otázku, která by měla být součástí rozhovoru. My z nich pak vybereme nějaké „rozumné množství“ (neuvádím konkrétní čísla, bude záležet i na rozsáhlosti možných odpovědí) a ty předložíme k zodpovězení autorce.

Nakonec vybereme jednoho z vás a ten získá knihu Proč muži milují potvory.

Této soutěže se mohou zúčastnit všichni návštěvníci našich stránek. Nebudete-li však při odesílání své otázky přihlášeni, nezapomeňte uvést i svůj email, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat kvůli zaslání výhry.