[Soutěž] Rozčesejme Česko

Účes do školy a do školky během chvilky? Jde to! Díky knize Rozčesejme Česko přestává být česání sci-fi! 3 z vás ji vyhrají v naší soutěži…

Ve vydavatelství Mladá fronta vyšla v listopadu knižní novinka Rozčesejme Česko s podtitulem Dětské účesy do 10 minut. Autorkou knihy je psycholožka Anna Lukešová.

Psycholožka Anna Lukešová, maminka dvou dcer a lektorka 1. školy účesů,

Originálním způsobem, kterým je přehledný fotonávod či videonávod pod QR kódem, se naučíte 30 účesů a 3 variace každého z nich.

Rozčesejme Česko

Anna Lukešová

160 stran

pevná vazba

Knihu si  můžete objednat na www.kniha.cz.

 

Účes do školy a do školky během chvilky? Jde to! Díky knize Rozčesejme Česko přestává být česání sci-fi!

A to jak pro maminky prožívající hektická rána, tak pro ty, kdo si myslí, že mají nešikovné prsty. Hravě tak zvládnete učesat Saturn, Pampelišku, Kobru, Levanduli, Korunku nebo třeba Plavečák či Pavučinu.

Není to jen sbírka návodů, jak co učesat

Kniha nabízí i prostor na fotky, poznámky a v neposlední řadě na pramínek vlasů, a stane se tak věčně živou vzpomínkou na dobu, kdy jste učili své dítě kráse a prožívali s ním tím ty nejněžnější chvíle.

Autorka je psycholožka, proto nenapodobitelným způsobem ukazuje, jak je ranní rituál česání důležitý a jak přispívá k upevňování vztahu s dcerou.

Soutěž o 3 knihy Rozčesejme Česko

Sponzor soutěže: Mladá fronta
Termín: 4.12.2019 - 24.12.2019

Soutěž už byla 24.12.2019 ukončena. Už brzy na tomto místě zveřejníme vyhodnocení. 😉

Hodně štěstí v soutěži!

Držíme palce, ať se vám při soutěžení daří. Zde je pár tipů, jak svoji šanci na výhru zvýšit:

  1. Vyhrává přesný nebo nejbližší vyšší tip, sledujte proto e-maily s upozorněním na překonání vašich tipů. S překonaným tipem už vyhrát nemůžete.
  2. Netipujte zpočátku moc vysoko, abyste mohli sledovat, jakým tempem tipy v soutěži přibývají.
  3. Jakmile se zapojíte do soutěže, zkontrolujte svoji e-mailovou schránku, najdete v ní svůj speciální odkaz, jehož prostřednictvím můžete jednou denně svůj tip upravit. Pokud e-mail potvrzující vaši účast v soutěži nedorazí do 30 minut, prohledejte složky Hromadné (na Seznamu), nebo Promo (v Gmailu), případně Spam. Až zprávu najdete, přetáhněte si ji do doručené pošty, abyste nepropásli upozornění.
  4. Přímo zde můžete sledovat, jak dopadl váš tip při pravidelné kontrole.
  5. Podívejte se na vyhodnocené soutěže, abyste měli představu, jaké počty tipů jsou reálné.

A teď už s chutí do soutěžení!