Silvestrovské soutěžení

Další rok nám utekl jako voda, pojďme jeho konec oslavit soutěží, vlastně hned dvěma. Na tu první z nich si budete muset najít chvilku během dneškana Silvestra, druhé se můžete zúčastnit až do konce příštího týdne. Obě soutěže budou mít dvě ceny – jednu hlavní a jednu cenu útěchy. Pravidla obou soutěží i to, co můžete vyhrát, najdete právě v tomto článku.Na Silvestra se vrátíme ke kdysi hodně oblíbené soutěži Uhodni obrázek, i když v pozměněné formě.
Jak bude soutěž probíhat?
Během dne se na hlavní straně objeví článek nazvaný Silvestrovské hádání, jehož hlavním obsahem bude graficky upravený obrázek. Vaším úkolem je uhodnout, co je (tedy před grafickou úpravou bylo) na obrázku znázorněno. Prozradím, že se jedná o „nevánoční“ fotografii.
Svůj tip pak pošlete emailem, abyste neochudili ostatní o možnost pokusit se obrázek uhodnout. Autor nejpřesnější a nejrychlejší správné odpovědi získá hlavní cenu, kterou je nerezová butylka. Tu byste mohli ocenit třeba při dalších silvestrovských oslavách 🙂 Z ostatních správných odpovědí vylosujeme výherce ceny útěchy, který dostane nemoc šílených krav… tedy v plyšovém provedení 🙂

U druhé soutěže spoléhám na ty, kterým není proti srsti malé silvestrovské bilancování a rádi sem tam něco „ťuknou“ do klávesnice. Nazvala jsem ji Silvestrovsko-novoroční ohlédnutí.
Vaším úkolem bude ohlédnout se za právě uplynulým rokem a napsat nám, v čem byl právě pro vás nezapomenutelný. Můžete psát naprosto o čemkoli, co se k roku 2010 ve vaší mysli i srdci váže – co vás nejvíc potěšilo, na co zřejmě nikdy nezapomenete, jaká zajímavá místa jste navštívili, s kým jste se potkali, kdo vás dokázal mile překvapit, čemu se s odstupem času dokážete zasmát… jistě vás napadne spousta věcí, díky nimž je/byl pro vás rok 2010 jiný než ty ostatní.
Když přidáte i nějaké to novoroční přání či předsevzetí, určitě to nebude na škodu, i když podmínkou to není.

Pusťte z hlavy představu, že se musí jednat o duchaplné a hlubokomyslné zamyšlení, budeme se těšit i na drobné osobní příhody, takže hoďte jakékoli obavy ohledně psaní za hlavu a s chutí do toho!
Váš článek by měl mít alespoň 250 slov. Jiné podmínky splňovat nemusí.
Uvítáme, když k němu na adresu redakce@vasedeti.cz pošlete alespoň jeden obrázek – ideálně čtvercových rozměrů (případně samy redakčně upravíme). Do emailu nezapomeňte uvést svoji přezdívku a název článku, ke kterému máme obrázek přidat.
Článek nám prosím posílejte prostřednictvím odesílacího formuláře, usnadníte nám práci při zpracování vašich příspěvků.
Do soutěže budou zařazeny všechny příspěvky poslané do 9. ledna 2011 (včetně), psát můžete samozřejmě i poté, jen to bude mimo soutěž.

Jak budou vaše příspěvky oceněny?
Jeden z vás získá malou počítačovou myšku se samonavíjecím kabelem a koncovkou USB a PS2. Cenou útěchy jsou nelámavé trojhranné flexibilní pastelky Méďové. Oba výherce vybereme dle svého nejlepšího vědomí a svědomí (bude-li rozhodování moc těžké, bude se losovat).

Už v tuto chvíli se těším na vaše silvestrovská a novoroční ohlédnutí a zároveň doufám, že vás obě soutěže zaujmou.
Zároveň chci jménem celé VD redakce popřát všem našim čtenářkám a čtenářům veselého Silvestra bez následků a do nového roku hlavně zdraví a pohodu a k tomu takové zážitky, na které budete po letech s radostí a láskou vzpomínat. Hodně štěstí!