Seznamte se s bazárkem Pavouček a vyhrajte poukazy na nákup

Zítra odstartuje další kolo otázkové soutěže, které sponzoruje bazárek Pavouček. Vyhrát můžete poukazy na nákup.
Soutěž s bazárkem Pavouček poběží od 10. do 23. května. Za správné odpovědi na soutěžní otázky a dobré tipy tři z vás vyhrají poukazy na nákup u Pavoučka v hodnotě 300 Kč každý.

Seznamte se s bazárkem Pavouček

Bazárek Pavouček je tu pro všechny, kteří si stejně jako jeho provozovatelka už někdy položili otázku „Proč dnes kupovat nové šaty, když jsou zítra obnošené?“ V jeho nabídce najdete použité i outletové dětské, dámské a pánské oblečení. Sortiment doplňují nové plyšové hračky a dětské punčocháče.
O tom, že bazárek Pavouček myslí na své zákazníky svědčí kromě možnosti 4týdenní rezervace zboží (ušetříte tak na poštovném) také fotografie spokojených zákazníků a bohatá kniha návštěv, která překypuje kladnými ohlasy.

Takže neváhejte a přijměte pozvání k Pavoučkovi! Kromě spousty oblečení zde totiž najdete i správné odpovědi na soutěžní otázky.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.