První úkolovka za námi! Jaká byla?

Musím přiznat, že když jsem tu honem honem před dvěma týdny dokončovala úkolovku, netušila jsem, jaký bude mít ohlas. Ne že bych do ní nevkádala žádné naděje, ale více než 90 komentářů pod článkem s pravidly během pár dnů ani takový elán do plnění úkolů jsem nečekala.

Pokud jste už nahlédli do vyhodnocených soutěží, víte, jestli se na vás na závěr usmálo štěstí při losování a budete se moci doma nahřívat plyšáky nebo rašelinovým termoforem. Všem třem výhercům gratuluji k výhře a zadávám poslední úkol – až výhry dorazí (zítra je pošlu), napište nám, jak hřejí 🙂

Máte-li rádi čísla jako já nebo jste prostě jen zvědaví, jak se tentokrát soutěžilo, tak zde je malá statistika:

Na čísla by se dala jistě převést i spousta splněných úkolů – hodnocení článků a obrázků ve fotogalerii, nové komentáře a reakce v diskuzích, rozeslané osobní vzkazy. Troufám si věřit, že díky některým úkolům alespoň pár soutěžících proniklo trošku hlouběji do různých zákoutí VD, která jinak míjejí bez povšimnutí.  Otevřeně doufám, že se najdou i tací, kteří díky úkolovce budou mít větší chuť se tu objevovat i nesoutěžně. Ale to ukáže až čas.

Těžko říct, do jaké míry se na úspěchu soutěže (aspoň z mého pohledu to úspěch byl) podepsal fakt, že to byla na VD premiéra, do jaké míry měly vliv skutečně hřejivé ceny a jak moc účast ovlivnilo i protivné počasí. Zdá se, že tahle pravda vyjde najevo, až vyzkoušíme nějaké další kolo 🙂

Poslední úkol první úkolovky pro všechny – zúčastněné i nezúčastněné – zapojte se prosím do následující miniankety:

1. Co by se na úkolovce dalo vylepšit?

2. Jak jsou pro vás lákavé následující možnosti?
a) úkolovka pavidelně každý měsíc na 1 týden
b) dlouhodobá úkolovka – třeba na celý měsíc
c) úkolovka jen náhodně, jak se podaří sehnat sponzora hodnotnějších cen (aspoň srovnatelných s 1. kolem)

3. Byla by pro vás úkolovka zajímavá, i kdyby se hrálo o drobnější ceny? (např. 1 knížka, rukodělný výrobek od bamisky :-), drobné reklamní předměty)

4. Jak poctivě jste plnili jednotlivé úkoly? 😉

Jména výherců najdete ve vyhodnocených soutěžích (stačí kliknout na tento odkaz).