Příspěvek června 2009

Už před pár dny bylo ukončeno bodování i toho posledního příspěvku zveřejněného během letošního června. Je tedy na čase vyhlásit jména nejúspěšnějších autorek. Tentokrát to byl trošku oříšek a vy se v tomto článku dočtete, jak se ho nakonec (ne)podařilo rozlousknout…Letos v červnu jsme zveřejnili celkem 72 článků, 50 z nich bylo zařazeno i do soutěže o příspěvek měsíce.
Registrovaní návštěvníci stránek měli vždy po dobu 14 dnů od zveřejnění příspěvku možnost udělit mu 0-5 bodů. Celkové pořadí jsme určili podle průměrného počtu bodů jednotlivých článků.

O co jste soutěžili?
Ceny do tohoto kola soutěže věnovala Petra Nachtmanová. Autorkám tří nejúspěšnějších článků byly určeny krásné knihy s omalovánkami pro děti Sedm divů světa.

Celkové výsledky ale rozdělení výher značně zkomplikovaly – jednak mají první dva články stejnou autorku (a určená cena za první tři místa je tentokrát stejná), jednak na třetím místě skončily tři články tří různých autorek, z nichž se jen velmi těžko vybírá. Z toho důvodu jsem se rozhodla přidat další dvě výhry:
román Petry Nachtmanové Utajené polibky s věnováním autorky
Dóóóst dobrej diář (na šk. rok 2009/2010) z nakladatelství Fragment.

O konkrétním přidělení jednotlivých cen budou opět rozhodovat přímo oceněné autorky článků – jako první si dvě z nabízených výher vybere dewil, následně budou vybírat autorky článků na 3. místě stylem „kdo dřív přijde…“.

Vyhodnocení
1. místo: Omlouvám se, maminko (autorka: dewil) – prům. hodnocení: 4,17 bodů
2. místo: Nejsem tak silná, jak si všichni mysleli… (autorka: dewil) – prům. hodnocení: 4,11 bodů
3. místo: Nevděčnice (autorka: Heloušek), Jsem mladá máma (autorka: Myška23), Pozvánka do ráje (autorka: Peťka) – prům. hodnocení: 4,05 bodů

Prosím autorky prvních tří článků, aby mi co nejdříve daly vědět, kterou z uvedených cen si vyberou.
Všem výherkyním GRATULUJEME!

Na závěr ještě pár poznámek k příspěvkům nezařazeným do soutěže. Asi i vás potěší, že úplně nejvyšší bodové hodnocení z červnových článků získaly dva příspěvky od babofky: . místo: Milá Sandro, (4,46 bodů) a VD adopce – hospodařím, hospodaříš, hospodaříme… (4,20 bodů).