Podzimní veršování s Míšou 2008

Škola už opět volá a s jejím příchodem můžeme každým dnem očekávat první podzimní zaťukání na dveře. Není tedy divu, že tu máme také témata pro podzimní veršování s Míšou, i když ta jsou tentokrát spíš nadčasová. Za své básničky můžete opět každý měsíc vyhrát tři výtisky časopisu Míša – zábavník a nejúspěšnější autor získá jeho půlroční předplatné…
Časopis MÍŠA – Zábavník vychází každý měsíc již od roku 1999. Kromě říkanek, básniček a vtipů v něm najdete především křížovky a hádanky pro děti.
Více informací o časopise Míša – Zábavník i o další publikační činnosti pro děti paní Zuzany Kopecké najdete na adrese www.zuzanakopecka.com.

PRAVIDLA
Složte básničku nebo říkanku na téma měsíce a do konce odpovídajícího měsíce ji vložte pomocí říkankového formuláře na VašeDěti.cz. Před odesláním nezapomeňte zvolit sekci soutěž.
Každý soutěžící může takto poslat maximálně 3 básničky či říkanky v jednom měsíci. V případě, že jich vložíte více, budou do soutěže zařazeny jen ty nejnovější.
Nelze poslat jednu básničku více než 1×, ani kdyby tematicky odpovídala.
Začátkem následujícího měsíce vybere paní Zuzana Kopecká 4 výherce. Tři z nich dostanou jako odměnu jeden výtisk aktuálního čísla časopisu Míša – Zábavník, jeden bude odměněn půlročním předplatným tohoto časopisu.

Témata pro Podzimní veršování s Míšou 2008

září – CESTOVÁNÍ
říjen – KALENDÁŘ
listopad – POHÁDKY