Nové soutěže na serveru Vzdělání.CZ čekají na výherce!

Jednou z posledních novinek na serveru Vzdělání.CZ jsou nové soutěže. V novém je celá sekce se soutěžemi, ale co je pro návštěvníky nejdůležitější, soutěží se nyní jednodušeji, soutěží je více a soutěží se o velmi atraktivní ceny…



Nové soutěže už mají první výherce. V dubnu se soutěžilo o vědecký kalkulátor, jízdenku do Evropy, slovník a publikaci k přípravě na přijímací zkoušky. Navíc i v dubnu jsme odměnili tři vybrané hráče Šibenice nejen za jejich výsledky, ale i za snahu a trpělivost, která k této hře bezesporu patří. Výherci již byli informováni a ceny rozeslány. Věříme, že výhercům udělaly radost.

A co jsme pro návštěvníky nachystali na další měsíce? Od začátku května můžete soutěžit v dalším kole soutěže o jízdenky do Evropy od STUDENT AGENCY, v polovině května spouštíme soutěž o učebnici angličtiny s CD, kterou sponzoruje London Institut Praha. Pokud v květnu odehrajete alespoň 10 her Šibenice, zařadíte se do soutěže o jazykové a cestovní průvodce, které získají hned tři výherci. A chystáme i další soutěže, v kterých výherce odměníme vstupenkami, knížkami, cédéčky nebo šperky. Již nyní se můžete těšit červen a na velkou soutěž o semestrální jazykový kurz v hodnotě téměř 4.000,- Kč!

Soutěže probíhají na adrese http://soutez.vzdelani.cz.

Autor: Vladimír Přichystal – manažer serveru Vzdělání.CZ