Největší psavci – III. čtvrtletí 2008

Komu jsme od července do září zveřejnili nejvíce článků? Jakou za svoji „psavost“ dostane odměnu? Jak už je zvykem, dva největší psavci dostanou knihy z nakladatelství Fragment. Kromě jmen výherců se v tomto článku dočtete také o plánech s touto soutěží.Nejdříve tedy k vyhodnocení…

Ve třetím čtvrtletí jsme zveřejnili 61 článků od 28 různých autorů (příspěvky vytvořené redakcí serveru v těchto číslech nejsou zahrnuty).

Kdo byl tedy od července do konce září „nejpsavější“?
Nejvíce článků poslala babofka (celkem 12) a kromě zasloužených klubíček tak získala od sponzora soutěže knihu Hurá do školky!.
Na druhém místě se umístila nuninka s 11 příspěvky, za které rovněž dostane kromě klubíček také odměnu od sponzora soutěže – knihu Fejetony od Ivana Mládka.
3. místo bude odměněno již pouze klubíčky, ta získá za 3 příspěvky Ing. Tomáš Balcar.

Všem psavcům bych tímto ráda poděkovala za jejich příspěvky, oceněným navíc gratuluji k vítězství v naší soutěži.

Pozn.: redakční autorky publikují informační články pod celým jménem, příspěvky osobnějšího charakteru pod registrovanou přezdívkou. Při závěrečném vyhodnocení se všechny články sčítají podle registrovaných přezdívek.

A ještě k soutěži jako takové…
Možná jste si všimli, že soutěž se už neobjevuje v pravém sloupci mezi aktuálními soutěžemi. Ačkoli všem „psavcům“ patří velký dík za všechny vytvořené články, v soutěži v současné době nebudeme pokračovat.
Abychom podpořili všechny psavce a motivovali k psaní článků i další návštěvníky stránek, rozšířili jsme nabídku výher v soutěži o Příspěvek měsíce.

A co vy? Nezkusíte také napsat nějaký článek?