Napište tip na výlet a vyhrajte jednu z publikací Co v průvodcích nebývá

Blíží se léto, tradiční čas koupání, výletů, táborů a dovolených. Slunné pláže s bílým pískem a azurově modrým mořem. Nebo stinné lesy se zurčícími potůčky. Klidný odpočinek u vody, dlouhé túry přírodou či cesty za kulturními památkami. Každý člověk si ideální dovolenou představuje jinak.Ve většině rodin se již zřejmě ví, jak a kde volné dny stráví. Možná pojedete jako vždy na to stejné, vámi zamilované místečko. Nebo se jako každý rok vydáte do ještě neprozkoumaných končin naší krásné republiky. Nebo strávíte týden u moře. Ať tak či tak, určitě znáte nějaké místečko, kde se vám líbilo a které jste doporučili svým přátelům.

Podělte se i s námi o tip na výlet či dovolenou! Pozvěte nás na nějaké místo, kde se vám líbilo. Napište nám článek a vyhrajte některou z pěkných cen!

Soutěžní článek musí mít jako obvykle alespoň 1500 znaků. Navíc pro toto kolo soutěže Napiš to a vyhraj! posílejte ke každému soutěžnímu příspěvku alespoň dvě ilustrační fotografie ve formátu jpg či gif a velikosti do 100 kB, a to na email marketa (zavináč) vasedeti.cz. Do předmětu mailu napiště heslo:
Napiš to – výlet, název článku, vaše přezdívka, vaše identifikační číslo. (IČ zjistíte ve svém osobním profilu.)

Svůj článek pokud možno doplňte také

Podělte se s námi o co nejvíc informací.

Soutěží se o knihy z nakladatelství Motto. Tři ocenění autoři si budou moci vybrat jeden z titulů ze série Co v průvodcích nebývá. Autorka, Stanislava Jarolímková, nám v těchto knihách představí Prahu z té zábavnější stránky.
V prvním díle se dočtete například o tom, co je shazování poledne, proč Pražané začali pěstovat pivoňky, že se na Václavském náměstí lyžovalo a spoustu dalších zajímavostí. V druhém díle nás autorka přesvědčí o tom, že součástí historie Prahy jsou nejen paláce, kostely či umělecká díla, ale i další zajímavosti. Třetí díl je dokladem toho, že zajímavosti z historie jednotlivých částí Prahy mají i svá slavná „NEJ“.
Všechny tři knihy jsou doplněny bohatou fotografickou přílohou.

Soutěžní příspěvky můžete posílat až do 5. července 2009.
Těšíme se na vaše články a přejeme příjemné prožití letních dovolených!