Napište o svých výchovných tricích, fintách a metodách

Každé dítě je originál a možná i vy jste se už na vlastní kůži přesvědčili, že to, co stoprocentně funguje na Petříka, se u Anetky dokonale míjí účinkem. To ale neznamená, že by vaši taktiku nemusela ocenit Nikolčina nebo Vojtíškova maminka.
Podělte se s námi o své metody a triky jak zvládnout různá výchovná úskalí.Je jen na vás, jak svůj článek pojmete. Můžete se zaměřit na konkrétní problém, se kterým se potýká spousta rodičů, a sepsat všechny možné metody, jak se s ním vypořádat. Můžete zkusit vypsat různé tipy, které se vám osvědčily nebo naopak se podívat na „zaručené metody“, které neměly nejmenšího účinku. Nebo se třeba zamyslete nad tím, jak rozdílná povaha vašich dětí ovlivňuje to, jak k nim přistupujete v obdobných situacích.
Prostě fantazii se meze nekladou a do 20. října můžete prostřednictvím našeho formuláře posílat své příspěvky na téma VÝCHOVA – tipy, triky, metody.

Nezapomeňte své příspěvky označit heslem SOUTĚŽ – VÝCHOVA (do políčka „vzkaz redakci“) a před odesláním si je po sobě pečlivě přečíst a opravit případné chyby a překlepy. Každý soutěžní příspěvek musí mít alespoň 1500 znaků. Rozhodnutí o zveřejnění zaslaných článků je výhradně v kompetenci redakce serveru VašeDěti.cz.
Neposílejte články, které jste již publikovali jinde.

Budete-li si chtít trošku šplhnout, můžete na email redakce@vasedeti.cz poslat také 1-2 ilustrační obrázky, které k vašemu článku rádi připojíme. Nezapomeňte v emailu uvést svoji přezdívku a název článku, ke kterému chcete obrázky připojit.

A to nejdůležitější na závěr – o co soutěžíme?
Tři autorky, které určí redakce serveru VašeDěti.cz, si budou moci v závislosti na pořadí vybrat po jednom z balíčků knih z nakladatelství Fragment.