Máte program na víkend? Pozvete i ostatní děti?

Je víkend, nikdo se nemusí hnát ráno do práce nebo školy a odpoledne honem po nákupech a pak nastoupit odpolední směnu v domácnosti. Celá rodina je pohromadě a bez ohledu na aktuální počasí by se chtělo někam i vyrazit.
Není ve vašem blízkém okolí zrovna nějaká zajímavá akce pro děti?Možná vás už delší dobu láká návštěva divadla pro nejmenší, vaše děti se třeba těší na představení se svými oblíbenci z Kouzelné školky. A co třeba ta zajímavá výstava vláčků – nebude už náhodou brzy končit?
Nebo nemáte naopak vůbec žádnou představu, co by se s dětmi dalo podniknout, kam spolčeně zamířit?

Třeba vás inspiruje náš kalendář akcí, který jsme pro vás nedávno připravili, abychom vám mohli nabídnout spoustu zajímavých akcí pro děti i pro rodiče. Pravda, v tuto chvíli různými představeními pro děti, pohádkovými výstavami, sportovními dny, festivaly či tvořivými dílnami ve švech zrovna nepraská. Najdete tam sice také pár pozvánek na rodinnou dovolenou s programem nebo na dětské tábory, ale i pobytových akcí by v něm mohlo a mělo být o poznání víc.

Nechtěli byste nás proto pozvat na akce pro děti ve vašem okolí? Třeba se tam pak i potkáte s některými „VD maminkami“ 😉

V těchto dnech se někde u vás jistě chystá oslava Dne dětí, možná někde nedaleko budou za měsíc plát i svatojánské ohně, o programu na závěr školního roku nelze pochybovat. Nenechávejte si zajímavé akce jen pro sebe, zkuste pozvat i ostatní rodiče a děti všech věkových kategorií.

A teď ještě to nejdůležitější…
Všechny pozvánky na akce pro děti a rodiny s dětmi vložené do našeho kalendáře akcí do 15. června 2009 jsou soutěžní. Ten, komu jich zveřejníme nejvíce, získá stavebnici Lego Red Baron (670 dílků). Navíc jeden vylosovaný šťastlivec vyhraje plyšáka – veverku z Doby ledové 2.
Čím více pozvánek vložíte, tím větší šanci na výhru budete mít – ať už na cenu hlavní nebo plyšovou.

Vkládat můžete pozvánky na jakékoli akce pro děti nebo rodiny s dětmi, které splňují následující kritéria:

Vkládací formulář najdete v kalendáři akcí nahoře nad vyhledávacím polem – kliknutím na odkaz + přidat další akci.

Neváhejte a pozvěte nás! Budeme se těšit…