Legíny, džegíny, tregíny… Jedno téma, mnoho variant!

Vyznáte se v legínách?

Tak jak se mění móda, mění se i módní trendy. Už nějaký ten pátek a dalo by se říci, že i nějaký ten rok se na žebříčku popularity poměrně vysoko drží legíny a jejich všemožné varianty.

Legíny se  ve větším nebo menším měřítku nosí stále, ale podstatně se rozšířilo spektrum, ze kterého je možno vybírat. Není pochyb o tom, že rozhodně stojí za to si nějaké ty legíny pořídit a vyzkoušet jejich bezkonkurenční pohodlí při nošení.

Legíny jsou totiž ta pravá volba, pakliže rádi kombinujete. Hodí se jak k delším tunikám nebo maxi košilím, ale také  ke svetříkům a pleteným kabátkům. Skvělá volba jsou také třeba legíny a k nim cardigan.

Zkuste si vytvořit s pomocí těch správných legín dokonalý outfit!

Jaké legíny by neměly chybět ve vašem šatníku?

Určitě se neobejdete bez nějakých univerzálních černých klasických legín, to je základ.

Také není od věci si třeba s postupem času pořídit nějaké luxusní legíny, prvotřídní kousek, které jdou  v případě potřeby vzít i na slavnostnější okamžiky.

Pak  je třeba zmínit hit posledních sezón, a tím jsou zeštíhlující push up legíny. Ty vám udělají  obrovskou službu v případě, že nemáte úplně super křivky jako modelka a pořebujete určité problémové partie zpevnit a případně pozvednout. Tím máme na mysli vaše stehna a také zadeček. Takovéto legíny jsou vyrobené z opravdu pevného kvalitního stahujícího materiálu, obvykle mívají i vyšší pas a vaše křivky náležitě zpevní.

Pakliže ale nejste úplně příznivě nakloněné obtaženým legínám, nebo si to zkrátka jen nemůžete dovolit, mohou pro vás být dobrým tipem volné legíny, takzvané tregíny. Jsou to takové volnější legínové kalhoty, které skryjí mnohé nedokonalosti.

Pro ty z vás, které milují džíny,  jsou zase ideální volbou džegíny, tedy legíny v riflovém vzhledu. Mohou být v různých barevných provedeních, od světle modré až po tmavě modrou denimovou .Co se týče komfortu při nošení, jsou daleko měkčí a  pohodlnější než klasické džíny.

Samostatnou kapitolou jsou pak sportovní legíny. V současné době jsou velmi populární především pestré sportovní legíny, s barevnými vzory a obrazci. Ale spousta z nás mnohdy přece jen raději zvolí klasické černé sportovní legíny, u kterých je ta výhoda, že jdou libovolně kombinovat s barevnými sportovními topy a tričkami. A také v nich nikdy nebudete out, protože černá je prostě klasika.

Neradi bychom zapoměli  na budoucí maminky, pro které jsou těhotenské legíny opravdu velmi zajímavou alternativou k těhotenským kalhotám. Krom toho, že jsou neobyčejně pohodlné a nikde neškrtí, i když kila s rostoucím bříškem přibývají, tak dostatečně vysoký pružný pas spolehlivě zabrání tomu, aby sjížděli dolů a těhotenské bříško tak  dostatečně překrývají i v pokročilém stupni těhotenství. Pro chladné zimní a podzimní dny jsou pak ideální zateplené těhotenské legíny, které jsou opatřeny na rubové straně jemným hřejivým mikroplyšem.

Pozor, soutěž!

Připravili jsme pro vás soutěž, ve které jeden z vás získá legíny dle vlastního výběru z nabídky našeho e-shopu. Stačí u nás na webu najíst správnou odpověď na jednu soutěžní otázku.

Vyhraj legíny dle vlastního výběru

Sponzor soutěže: ExtraLeginy.cz
Termín: 21.11.2018 - 4.12.2018

Kdo vyhrál?

O. Réblová (2006)

Počet soutěžících: 633
Počet odeslaných tipů: 2005

Správná odpověď

1. Kolik kategorií legín má eshop www.extraleginy.cz v nabídce?
    B) 8

Hodně štěstí v soutěži!

Držíme palce, ať se vám při soutěžení daří. Zde je pár tipů, jak svoji šanci na výhru zvýšit:

  1. Vyhrává přesný nebo nejbližší vyšší tip, sledujte proto e-maily s upozorněním na překonání vašich tipů. S překonaným tipem už vyhrát nemůžete.
  2. Netipujte zpočátku moc vysoko, abyste mohli sledovat, jakým tempem tipy v soutěži přibývají.
  3. Jakmile se zapojíte do soutěže, zkontrolujte svoji e-mailovou schránku, najdete v ní svůj speciální odkaz, jehož prostřednictvím můžete jednou denně svůj tip upravit. Pokud e-mail potvrzující vaši účast v soutěži nedorazí do 30 minut, prohledejte složky Hromadné (na Seznamu), nebo Promo (v Gmailu), případně Spam. Až zprávu najdete, přetáhněte si ji do doručené pošty, abyste nepropásli upozornění.
  4. Přímo zde můžete sledovat, jak dopadl váš tip při pravidelné kontrole.
  5. Podívejte se na vyhodnocené soutěže, abyste měli představu, jaké počty tipů jsou reálné.

A teď už s chutí do soutěžení 🙂