Kdo nehraje, nevyhraje

Už jste někdy něco vyhráli? Možná si myslíte, že to ani nemá cenu zkoušet, protože zrovna Vy to štěstí prostě nemáte. Jenže to nikdy nezjistíte, pokud to nezkusíte…
Nemám v úmyslu nutit Vás vsázet horentní sumy a doufat, že se na Vás usměje štěstí v podobě mnohamilionového Jackpotu. Co ale vyzkoušet svoje šance na výhru s minimální investicí? Jediné, co investujete je totiž Váš čas.
Možná jste vytušili správně – chci Vás nalákat na soutěže, které tu probíhají. Nevyhrajete sice žádné závratné sumy, ale na ověření toho, že opravdu máte šanci vyhrát, to třeba postačí.

Soutěží tu probíhá hned několik, různě se obměňují, takže se zaměřím jen na dvě nejnovější. K těm dalším Vám třeba připíšu pár tipů příště.

1. KLUBková soutěž – je určená jen členům našeho KLUBka a potrvá přinejmenším do konce tohoto roku. Rozdělili jsme ji na různé etapy – vítěze budeme vyhlašovat každý měsíc, čtvrtletně (květen – červen, červenec – září a říjen – prosinec) a celoročně.
V soutěži sbíráte klubíčka za to, že se zapojujete aktivně na těchto stránkách. Jak jich tedy získat co nevíce?
– hlídejte si, abyste byli vždy přihlášení (poznáte to v horním barevném proužku – mělo by tam červeně svítit Vaše jméno)
– aspoň jednou denně si otevřete stránku KLUBkové soutěže (odkaz je v pravém sloupci každé stránky mezi aktuálními soutěžemi) – za návštěvu stránek KLUBka totiž získáváte klubíčko
– odpovídejte na jednoduché otázky a plňte lehké úkoly, které na stránce soutěže najedete – možná trošku času, ale nejsou v tom žádné chytáky ani komplikovanosti, kromě toho je zde značně velký klubíčkový zisk
– bodujte články do soutěže o příspěvek měsíce – jakmile přečtete článek, pod kterým je políčko pro bodování, stačí vybrat odpovídající počet bodů, ve chvíli, kdy kliknete na „ok“, přibude Vám další klubíčko
– čtěte si dotazy v našich poradnách a máte-li s danými problémy nějakou zkušenost, podělte se o ni
– pošlete nám své oblíbené recepty, písničky, pohádky, říkanky, napište, jak si hrajete se svými dětmi, co a jak tvoříte
– podělte se o své zážitky s dětmi či názory ve vlastním článku
– účastněte se našich soutěžích – i za pouhou účast v nich totiž můžete získat další klubíčka

2. Znáte Vaše děti? – prostřednictvím této soutěže bychom Vám rádi přiblížili naše stránky.
Pátrání po správných odpovědích na 20 testových otázek sice bude časově trošku náročnější, ale věřím tomu, že při této exkurzi objevíte i různá „zákoutí“ našich stránek, která by jinak unikla Vaší pozornosti (možná by to byla škoda – nebo ne?).
Na závěr nezapomeňte připsat svůj tip, kolik čtenářů si nás najde 13. května.
Kromě slíbených cen pro tři nejúspěšnější, získáte minimálně 5 klubíček do KLUBkové soutěže, což není zrovna málo, dalších 5 klubíček se Vám přičte, pokud na všech 20 otázek odpovíte správně.
TIP: Všechny odpovědi si na stránkách raději ověřte, ne vždy je odpověď tak logická, jak by se zdálo. Skutečně všechno se tu dá dohledat, nic není třeba tipovat.

Říkáte si, proč to všechno píšu, když už to tu alespoň jednou je v pravidlech každé ze soutěží? Vedly mě k tomu dva důvody – jednak upozornění, že pravidla jsou sepsaná dost nesrozumitelně, jednak můj vlastní pocit, že Vás soutěže zatím dostatečně neoslovily, tudíž je třeba Vám je trochu přiblížit.
Takže, jak to vidíte? Nalákala jsem Vás aspoň trošku?