Hledejte, čtěte a zkuste vyhrát džemy Schwartau

Už podruhé budete mít tento měsíc šanci vyhrát zajímavé ceny, když si s námi zavzpomínáte na články, které jsme vydali i v minulých letech. I tentokrát k zařazení do slosování stačí otevřít aktuální články a zlehka zapátrat v archivu. Při trošce štěstí může být sada džemů Schwartau právě vaše.
Další kolo soutěže Hledej, čti a vyhraj poběží od 21. do 30. listopadu 2010. Vaším úkolem opět bude najít alespoň 50 článků publikovaných s datem 21.-30.11. jakéhokoli roku existence těchto stránek, tj. 2004-2010. Splníte-li tuto podmínku, budete zařazeni do slosování o 3 ceny útěchy. Pokud budete chtít zabojovat i o hlavní výhru, je potřeba najít alespoň 95% všech článků zveřejněných v uvedeném období.
Podrobná pravidla najdete v článku Hledej, čti a vyhraj – pravidla soutěže platná od 21.6.2010.

O co se bude soutěžit?
Jak už jsem prozradila v úvodu, hrát budeme o džemy Schwartau s extra velkými kousky ovoce. Jejich zpracování je zcela přizpůsobeno tomu, aby zůstala zachována přirozená chuť ovoce a jeho aroma, samozřejmě bez přídavku barviv a konzervačních látek.

Hlavní cena:
Vánoční balení Schwartau s keramickou lžičkou + 1x dietní Schwartau + 1x Schwartau extra


Speciálně na Vánoce je připraveno vánoční balení 2 džemů Schwartau, které nabízí jako dárek keramickou lžičku. Seženete ve třech kombinacích 340g džemů – jahoda-borůvka, jahoda-malina, jahoda-meruňka.

1.-3. cena útěchy:
1x Schwartau extra + 1x Schwartau dietní

Džemy Schwartau jsou k dostání v 8 lahodných variantách: jahoda, malina, lesní plody, meruňka, višeň, pomeranč, červený rybíz, novinkou je borůvka. Prodávají se ve 2 dvou velikostech – 340g a Schwartau Extra 600g Maxxi glas (rodinné balení s až 30 % cenovou výhodou).
Schwartau extra dietní bylo vyvinuto speciálně pro diabetiky. Ke slazení se používá výhradně čistý ovocný cukr. Pro využití tohoto druhu cukru nepotřebuje látková výměna člověka žádný inzulín. Tyto dietní džemy jsou samozřejmě podle zákona bez přídavku barviv a konzervačních látek. Prodává se v 250g balení ve variantách jahoda, malina, lesní plody nebo meruňka.