Hledejte a zkuste vyhrát omáčky Spak

Nechte se nalákat k malému pátrání v archivu našich článků. Jistě si mezi nimi najdete zajímavé čtení podle svého gusta. Navíc máte možnost za tu trošku úsilí vyhrát omáčky a salátové dressingy Spak.Další kolo soutěže Hledej, čti a vyhraj poběží od 1. do 10. března 2011. Vaším úkolem opět bude najít alespoň 50 článků publikovaných s datem 1.-10.3. jakéhokoli roku existence těchto stránek, tj. 2005-2011. Splníte-li tuto podmínku, budete zařazeni do slosování o 2 ceny útěchy. Pokud budete chtít zabojovat i o hlavní výhru, je potřeba najít alespoň 95% všech článků zveřejněných v uvedeném období.
Podrobná pravidla najdete v článku Hledej, čti a vyhraj – pravidla soutěže platná od 21.6.2010.

O co se bude soutěžit?
Jak už jsem prozradila v úvodu, hrát budeme o omáčky a salátové dressingy  Spak.

Hlavní cena:
2 x omáčka Asia, 500 ml majonéza, 500 ml tatarka Spak

SPAK Čínská omáčka s houbami
Lehce pikantní pokrm obsahuje kousky ze zeleniny čerstvý pórek, cibuli a karotku. Exotickou chuť mu pak dodává sójová omáčka, bambusové výhonky a především čínské houby.
SPAK Sladko-kyselá čínská omáčka
Pokud máte chuť na opravdu lehké takřka dietní jídlo, je pro vás Sladko-kyselá omáčka ideální. Najdete v ní šťavnaté kousky ananasu, křehkou zeleninu a pikantní koření z Dálného východu.
SPAK Majonéza
Hlavní složkou této majonézy je kvalitní řepkový olej (podle nejnovějších výzkumů, s jejichž výsledky se ztotožňují i lékaři, příznivě ovlivňuje srdce a krevní oběh) a pečlivě vybraná vajíčka.
SPAK Tatarská omáčka
Zpestřete si jídlo tatarskou omáčkou SPAK a uvidíte, jak vám to bude najednou šmakovat a křupat. Je v ní totiž ještě více okurek, cibule a petrželky než dřív.

1.-2. cena útěchy:
Salátové BIOdressingy Spak

Jogurtové bio dressingy SPAK
Lehké dressingy s voňavými bylinkami, zeleninou a jemným jogurtovým základem. Vynikají vyváženou a jemnou chutí, která obohatí všechny druhy čerstvých salátů.