Dovolená s partou přátel a dětmi v srdci Šumavy. Může být Vaše úplně zdarma!

S blížícími se prázdninami se nám tu objevují soutěže jako houby po dešti. Ta, která odstartuje zítra, je vskutku luxusní. Soutěžit budeme totiž o dovolenou pro 23 osob! Do srdce Šumavy tak můžete vyrazit i s celým příbuzenstvem nebo partou přátel.

Soutěž poběží od 19. června do 2. července. Vaším úkolem bude najít správné odpovědi na tři jednoduché soutěžní otázky.

Jak by měla vypadat Vaše ideální dovolená s přáteli nebo s kamarádkami?

Pokud výše uvedené body zapadají do Vaší představy o prima dovolené v partě, zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte pobyt v luxusním podkrovním apartmá s dětským centrem v přízemí – velkou hernou a udržovanou zahradou s dětským hřištěm nejen pro sebe, ale i pro Vaše kamarády!  Budou Vás za to přinejmenším obdivovat 🙂

O co soutěžíte?

Pobyt na 2 noci v luxusním apartmá pro 23 osob  (7 pokojů)  v hodnotě 11.000 Kč.  Součástí výhry jsou následující služby:
–          ubytování v luxusním apartmá (7 pokojů, plně vybavená kuchyně, jídelna/klubovna s lcd TV, sociální zázemí – 3 x WC, 2 koupelny s vanou a sprchou)
–          ranní donáška pečiva, velký výběr teplých nápojů (káva, bílá káva, cappuccino, kakao, výběr čajů)
–          volné využití dětské herny a zahrady s dětským hřištěm
–          připojení na wifi

Další služby za poplatek je možné využít v sousedním Aparthotelu Šumava  – například vstup do wellness centra, půjčovna horských kol.  Rádi také připravíme krásný animační program pro děti,  zajistíme hlídání dětí a další programy či aktivity pro malé i velké.

Chcete vyrazit ještě teď v létě? Využijte výhodnou nabídku na letní dovolenou s krásným každodenním programem pro děti.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Termín pobytu:
Výhru je možné uplatnit v termínech 30.9.-16.12.2012 v závislosti na volné kapacitě ubytování v momentu rezervace.
Výherce je povinen si do 5 dnů od oznámení výhry vybrat některý z nabídnutých volných termínů. Tato rezervace je závazná, a nelze ji již dále měnit ani přesouvat.   Nejpozději  14 dnů před termínem musí výherce nahlásit jména všech osob a věk dětí, které se budou pobytu účastnit. Celková kapacita nesmí přesáhnout 23 osob, ale může být samozřejmě nižší.

Upozorňujeme, že při příjezdu je požadována vratná kauce ve výši 5000 Kč za celý objekt.

Kontakt:
Aparthotel & Centrum volného času Šumava 20000
Náměstí 7/8, Kašperské Hory
www.aparthotel-sumava.cz