Co dělat, když miminko pláče

“Jak ho mám utišit, když už jsem zkusila všechno a nic nezabírá? Jsem z toho zoufalá.” … je vám to povědomé? Toužíte i vy po zázračné radě? Pak čtěte dál…

Dobrá rada nad zlato

Asi není moc těch rodičů, kteří si nad svým plačícím uzlíček podobně nepovzdechli. I když náš někdejší uplakánek už brzy oslaví 13. narozeniny, ty pocity totální neschopnosti a čirého zoufalství mám pořád v živé paměti.

I to je důvod, proč mě toto téma pořád zajímá, i když nepředpokládám, že bych tyto rady v nejbližších letech využila. Těší mě, že vám ty nejnovější poznatky a osvědčené tipy a triky můžu předat.

A proto vás už počtvrté nadšeně zvu na online workshop

Co dělat, když miminko pláče a vy nevíte, co s ním

Zúčastnit se ho můžete pěkně v teple svého domova. Stačí se ve úterý 24. října 2017 kdykoli mezi 8. hodinou ranní a půlnocí připojit přes odkaz, který dostanete e-mailem. Stačí se včas na vysílání přihlásit:

To si nenechám ujít!

Toto vysílání už vidělo více než 7.000 rodičů, mě nevyjímaje. Ač se mě téma bezprostředně netýká,premiérové vysílání na toto téma mě před rokem zaujalo a odnesla jsem si z něj několik užitečných tipů.

Co si z workshopu odnesete?

 

 

Chcete radu hned?

Než se vysílání s Katkou Královou dočkáte, můžete si přečíst článek na stejné téma – Co dělat, když miminko pláče?

Sledujte a vyhrajte CD Říkadla a křikadla

Jak už se pomalu stalo zvykem, mám pro účastníky workshopu připravenou soutěž. tentokrát hrajeme o CD Karolíny Kamberské Říkadla a křikadla.

Jak vyhrát?

Přihlaste se na vysílání přes jakýkoli odkaz v tomto článku do úterní půlnoci.

To je celé, nic víc nemusíte 😉

Chci soutěžit!