Členové skupiny Elán se vracejí na „místo činu“ – zasoutěžte si s námi o vstupenky na muzikál

Muzikál s největšími hity skupiny Elán Osmý světadíl, který od loňského září uvádí s velkým úspěchem pražské Divadlo Kalich, se stal fenoménem. Zasoutěžte si s námi o 3×2 ks vstupenek na hit muzikál Osmý světadíl uváděný v Divadle Kalich!

Proudí na něj diváci z celé republiky, každé představení končí nadšenými ovacemi vestoje a kritika píše o tom nejlepším, co lze u nás v muzikálovém žánru zhlédnout.

Bylo tedy jen otázkou času, kdy na kontě Osmého světadílu přibude vedle chvály také nějaká cena. Diváci i tvůrci se dočkají 14. září na slavnostním představení, kterého se osobně zúčastní hvězdní lídři legendární skupiny Elán. Ne jeviště Kalichu opět vstoupí Jožo Ráž, Vašo Patejdl a Ján Baláž, aby  společně s producentem Michalem Kocourkem převzali Zlatou desku za prodej hudebních nosičů s písničkami z muzikálu.

„Po zkušenostech s jinými muzikály, kde se často obsazovaly do hlavních rolí hvězdy na úkor kvality, oceňuji, že v tomto případě tomu tak není,“ chválí Vašo Patejdl tým Divadla Kalich. A Jožo Ráž se smíchem dodává: „Co se mi na Osmém světadílu líbí nejvíc? Přece naše písničky!“

Vstupenky na slavnostní představení 14. září, stejně jako na ostatní představení Osmého světadílu, jsou již v prodeji. A můžete si o ně i zasoutěžit!

Soutěžíme o 3 x 2 ks vstupenek na hit muzikál Osmý světadíl uváděný v Divadle Kalich dne 14.9.2012 od 19:00 hod. (vstupenky budou na pokladně divadla).

Do soutěže se můžete zapojit v době od 30. července do 12. srpna 2012. Stačí na webu sponzora soutěže dohledat správnou odpověď na jednoduchou soutěžní otázku.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.