Pod stromeček ponožky? Proč ne!?

Jak jste reagovali jako malí na „měkké“ dárky? Zdá se, že se situace změnila a darovat ponožky nebude zase až tak špatný nápad. A třeba je vyhrajete v soutěži…

Dárky už máte nakoupené?
Určitě, jen by to chtělo každému ještě něco malého. Ale co? Že tu situaci znáte? No myslím, že je nás spousta. A to nesměřuji jen k nastávajícím dnům pohody. Často řeším i dolaďování dárečků „do kouta“. Co byste řekli ponožkám?

Ptala jsem se Ing. Doležala, obchodního ředitele firmy Bewox s.r.o., která je jedním z předních distributorů dětského punčochového zboží, koho bych mohla jakými ponožkami potěšit. Ony už totiž nejsou jen bílé, šedé, hnědé a černé ;-). Navíc ponožkový sortiment už není jen o ponožkách…

Pane Doležale, na stránkách e-shopu Benito.cz mě zaujal sortiment SOXO. Co zahrnuje?
Sortiment SOXO je opravdu široký, od kojenců po rodiče. Velice vhodné téma právě pro nákup drobných dárků.

Čas letí rychle a jistě nyní máte hodně objednávek. Dokdy nejpozději mám objednat, abych zboží dostala včas a stihla zabalit pod stromeček?
E-shop  Benito expeduje přijaté objednávky nejpozději do 2 pracovních dnů po obdržení – při odeslání dobírkou. Při platbě převodem pak do 24 hodin po připsání ceny zásilky na náš účet.
Délka doručení samotného pak samozřejmě záleží na dopravci, tedy v našem případě České pošty či PPL.  Vzhledem k velké vytíženosti dopravců před Vánoci je jistě vhodné nenechávat objednávání dárků úplně na poslední chvíli. Doporučujeme proto objednávat do neděle 18.prosince.

V tom případě se pojďme rozpovídat. Co zajímavého máte pro naše nejmenší drobky?
Kojenecké a dětské ponožky s chrastítky a ABS na chodidle, termoponožky, kojenecké capáčky a bačkůrky. Vše pestrobarevné, s našitými zvířátky a veselými pohádkovými motivy. Třeba právě kojenecké ponožky s chrastítkem jsou ideálním dárkem. Jsou opravdu hezké, funkční (zahřejí), dítě zabaví (chrastí při pohybu nožiček).
Ponožky s chrastítkem se mi líbí, nabádají dítě k pohybu. Protiskluzovou úpravu ABS využívám, hlavně když jdu se synem na návštěvu bez bačkor, a netuším, nebo právě už vím, jakou mají podlahu.

Mám novorozenou neteř a ráda bych něco vybrala i pro ni, poradíte mi?
Kojenecké ponožky máme i v dárkovém balení – s mazlíkem, plyšovou hračkou, nebo bačkůrkami.
To beru jako fajn nápad.

Proberme celou moji rodinu. Ještě mám další neteře. Ovšem ty už mají svůj styl. Copak pro ně?
V sortimentu značky SOXO nechybí ani dětské bačkůrky a balerínky na doma, vše s ABS podrážkou. Teplé ponožky s koženou podešví pak bačkůrky zcela nahradí – děti mohou doma běhat v ponožkách a neuklouznou a nožky mají v teple.
Balerínky na doma? Tak s tím se popravdě setkávám poprvé. U neteří bych jistě zabodovala.

Manžel pracuje převážně v chladných halách a také rád sportuje, stejně jako synovec. Co mohu naježit jim?
Pro tatínka se v sortimentu SOXO najdou funkční trekové a lyžařské ponožky CoolMax, ale i zábavné ponožky s fotbalovými, fanouškovskými motivy.

Chystáte nějakou speciální akci v sortimentu? Něco opravdu zvláštního?
Ano, zrovna na jaro připravujeme rozsáhlou kolekci k mistrovství Evropy ve fotbale – fanouškovské ponožky a bačkory pro děti i dospělé.
Tomu se zřejmě nevyhnu 😉

A copak nabídnete mně, jako mamince? Často vybírám a až objednávku odešlu, zjistím, že vše jsem vybrala převážně pro syna.
Bačkory a balerínky máme i pro maminky. Dále si zde mohou vybrat vzorované ponožky, či termo ponožky na doma a ponožky v dárkových baleních.
Balerínky pro mě? V mé domácnosti převládají (početně ;-)) muži, jistě bych v nich oslnila.

Čím dalším se můžeme ve vašem sortimentu účelně zkrášlit?
Vše doplňují  klapky na uši, šály, čepice, bryndáčky.

Sortiment SOXO je opravdu široký. Co pro Vás bylo hlavním kritériem u rozhodnutí distribuovat právě mj. tuto značku?
Snažíme se neustále rozšiřovat a zkvalitňovat sortiment a vyhledávat zboží, které na našem trhu dosud chybělo.

V nabídce je tedy máte od kdy?
Od července letošního roku.

Za tu dobu jste jistě zaregistrovali určitou oblíbenost zboží. Co má u zákazníků největší ohlas?
Celá naše nabídka tohoto zboží má velký ohlas. Zboží je určeno pro všechny věkové kategorie a každý si určitě vybere.

Mnohokrát Vám děkuji za rozhovor a bezva tipy na dárky a dárečky. Jistě neopovrhnete poslední otázkou. Jaké máte teď na sobě ponožky?
Nosím samozřejmě ponožky značek, které prodáváme, a mám je tedy důkladně vyzkoušené.

Pane Doležale, za redakci přeji Vám i všem Vašim zaměstnancům pohodové Vánoce a jen spokojené zákazníky.
Marie Busolíni

POZOR – soutěž!

Měkoučké, příjemné a kvalitní jsou dárky, které objednáte v přehledném internetovém obchodě Benito.cz. Vy máte nyní jedinečnou příležitost pořídit je ZDARMA – Ježíšek tak k vám přijde vlastně hned dvakrát.

Zapojte se od 8. do 17. prosince do naší soutěže, ve které můžete vyhrát poukázky v celkové hodnotě 1.000 Kč, za něž si sami vyberete z pestré nabídky na Benito.cz.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.