Pěkná knížka od Ježíška aneb báječné vánoční dárky pro děti

Knihy přináší Ježíšek dětem již od nepaměti. I když se to možná nezdá, i dnes udělá pěkná knížka holkám i klukům radost. Jednotlivé tituly je sice nutné pořídit s ohledem na pohlaví a věk dítěte, ale ani to nemusí být pravidlem.

Vánoční dárky pro holky

Dárky pro holky představují výpravy do všemožných romantických i pohádkových světů jako např. v titulech Nespoutaná magie 1 – Zaklínačka koní, Elusion či Kouzlo voodoo. Perfektní jsou ovšem rovněž praktičtí „rádci“. Mezi absolutní hity sezóny kupříkladu patří knihy o gumičkování, s nimiž si děvčata mohou sama udělat náramky a další výrobky z barevných gumiček.

Náš tip: prohlédněte si báječné knižní dárky pro holky, které se nepochybně setkají s úspěchem!

Vánoční dárky pro kluky

Pro chlapce lze pochopitelně také pořídit celou řadu velezajímavých titulů. Mezi letošními vánočními „esy“ tak mohou figurovat populární knížky o malém poseroutkovi či mnoha generacemi oblíbené knihy Julese Verna, nicméně i zde je možné narazit na praktické „pomocníky“. Tak např. Kouzelná historie papírových vystřihovánek udělá radost každému malému šikulovi.

Náš tip: sháníte dárek pro syna či pro vnuka? Vyberte si mezi dárky pro kluky!

Knížky pro chlapce i děvčata

Samozřejmě že existují rovněž knihy pro děti, které můžete věnovat holkám i klukům bez rozdílu. Do této kategorie nepochybně spadají některá klasická díla literatury, tedy např. Malý princ, tradiční české pohádky Josefa Lady anebo knížky o krtkovi. Z novějších pak lze jmenovat třeba knihy ze světa aktuálního fenoménu Angry Birds.

Tip na závěr: fantastické knižní dárky pro děti i pro dospělé seženete v e-shopu Albatrosmedia.cz!