Stránky pro naše děti

Milé maminky a tatínkové,

dovolte mi, abych se Vám nejdřív představil. Na serveru VašeDěti se podepisuji jako Láďa a jsem do přízně se samotnou paní majitelkou, námi všemi obdivovanou Petrou. Jestli pak se trefíte, co máme společného? Protože pracuji jako manažer jednoho internetového portálu a mám mnohaleté zkušenosti s internetem a snad i pár dobrých nápadů, snažím se Petře trošku pomáhat.

Tak trošku tuším, kolik má Petra se stránkami práce a vím i to, že spousta z nás by ráda měla své rodinné stránky případně stránky svých dětí. Mohli bychom se chlubit známým a příbuzným a mohli každého, kdo má o našeho drobečka zájem, prostě jen odkázat na internet. Stránky by měly být levné, lehce měnitelné, pěkné a měl by je pro nás někdo udělat. Aspoň pro mě jsou to zásadní kritéria.

Všechna uvedená kritéria je možné splnit, pokud se dohodneme s Petrou a ona pro nás vytvoří speciální aplikaci, do které se jen dodají texty, fotky a vhodně se navolí barvy. Jde jen o to, aby se nás domluvilo víc naráz a protože s tím bude hodně práce nejen před spuštěním, ale i při udržování a doplňování, je potřeba se domluvit, kolik za ty stránky budeme platit. Nejde o to, aby se na tom Petra napakovala, ale o to, aby se zaplatit provoz serveru, domény a možná i troška jejího času.

Rád bych pomocí tohoto článku zjistil, kolik z nás bude mít o stránky pro svou rodinu či děti zájem a kolik jsme za takové stránky ochotní zaplatit. Navíc Petra dělá stránky prakticky sama. Jsem moc rád, že se mezi návštěvníky našlo tolik přispěvatelů a autorů opravdu zajímavých článků, myslím si ale, že bychom mohli přispět trošku i finančně a nemuseli to brát jen tak, že platíme čistě za jedny konkrétní stránky. Zároveň bychom podpořili autorku námi oblíbeného a pravidelně navštěvovaného webu.

Osobně jsem ochotný zaplatit tak 100,- Kč měsíčně, pokud stránky nebudu muset vytvářet, budu mít adresu www.vasedeti.cz/eliska a jednou měsíčně budu moct doplnit nějaký textík, míry, váhy a pár fotek. A kdybych nemusel platit nic za vytvoření a spuštění mé stránky, bylo by to super.

A teď již konkrétní otázky na Vás:

1) Chtěli byste mít vlastní internetové stránky pro Vaše děti?
2) Jak byste si představovali stránky a jejich aktualizaci?
3) Kolik byste byli ochotní za stránky zaplatit (zřízení, měsíční provoz)?

Budu moc rád, když mi odpovíte v co největším počtu a co nejpodrobněji. Pokud se nás totiž sejde víc, určitě Petru co nejdřív dokopu k tomu, aby nám ty stránky udělala. A pokud Vás můj článek neoslovil, klidně mi napište do komentářů svůj pohled na věc a odpusťte mi mého podnikatelského ducha. Zaměstnání se prostě projevuje na nás všech, nejen na matkách na mateřské. 🙂

Přeji zdravé a spokojené děti a hodně zajímavých článků na stránkách serveru VašeDěti.