Je opravdu jen ideální postava ideální?

Kde je psáno, že jen žena s mírami 90-60-90 je ideálem krásy? Nikde! A kdo říká, že není-li žena hubená, nemůže se dobře cítit? Nikdo!Také ženy s velikostí oblečení 44 a výše se přece mohou oblékat moderně, být přitažlivé a sexy… Vždyť krása vychází zevnitř!
Nemáte postavu kost a kůže, jste, jak se říká, žena „krev a mléko“? Ale za to se přece nemusím stydět. Naopak.
Není tak těžké přijmout své tělo takové, jaké je, dnešní móda totiž všem ženám nabízí neuvěřitelné možnosti, a to jak ve střizích, barvách, materiálech, tak i v doplňcích. Své plnější tvary můžeme v klidu přiznat a přitom vypadat nad očekávání dobře.

Posuďte samy. Proč by ženy s plnější postavou měly zapomenout na oblečení v bílé barvě a nosit jen tmavé tóny? Nesmysl. Záleží i na střihu a detailech, které od přebytečných kil odvedou pozornost. Lehké kabátky skryjí nejednu nevyváženost. A trička? Vůbec nevadí, když nejsou volná. Naopak. Zdůrazněný dekolt odpoutá pozornost od silnějšího pasu. Detaily přitahují pohled na jemnější ženské partie. Hrát si můžeme i s vrstvením oblečení a kombinacemi barev. Při sportu vtipně zakryje bříško bunda ležérně uvázaná v pase.

Přestaňte hladovět a přesvědčovat se neustále o své nedokonalosti a dopřejte tělu vše, co potřebuje. Když ho přijmete takové, jaké je, výsledek se dostaví okamžitě. První, co pocítíte, bude dobrá nálada. A s tou se hned lépe nakupuje.
Dopřejte si opravdovou hojnost. Její kouzlo nespočívá v množství, ale v kvalitě.