Jak přežít nákup v hypermarketu

Nakupujete rádi/y? Jistě řada z nás nakupuje něco ráda a něco jen z nutnosti. A někteří nákupy nesou jen těžce a do hypermarketů se vydávají jen se sebezapřením a utrpením. Tak pro ty mám pár „dobře míněných rad“, jak podobnou akci přežít bez újmy na zdraví a trvalých následků na duši :-)…Máte jasnou představu, co koupit? Předem se informujte o poloze zboží, které máte vyhlédnuto — nestyďte se využít telefonický a internetový helpdesk. Bloudit po obchodě a ptát se doplňovačů regálů není příliš zábavný sport (nehledě na velké riziko, že některého z nich vzteky zabijete).

Co se trochu odreagovat na úkor tamější ochranky? S oblekem, který připomíná jejich uniformy, a plastovou vysílačkou z hračkářství si lze užít trochu legrace – navlečte se do mundúru, křižujte postranní uličky a občas nenápadně nasypte do vysílačky nějaké šifrované sdělení.

Věnujte čas domácímu tréninku otevírání mikrotenových sáčků. Existuje-li jediná situace, při níž dostanete chuť rozmlátit absolutně vše v dohledu, je to ten okamžik, kdy se s totální marností snažíte rozdělit vedví jednovrstevný obdélník.

Hurá k pokladně ! Souboj s časem při dávání věcí do tašek u pokladny patří k nejtraumatičtějším složkám nakupování. Chcete-li se vyhnout situaci, kdy se marně snažíte zpracovat rostoucí hromadu již namarkovaného zboží a zezadu do vás netrpělivě šťouchá loktem nějaká profesionální nákupní stvůra, jednoduše plaťte pokaždé kartou.

Využívejte pokladen, kam je povoleno vcházet s maximálně pěti výrobky. Obří nákup spravedlivě rozdělte na malé díly a své počínání obhajujte tvrzením, že nakupujete pro několik desítek imobilních držitelů průkazu ZTP.

Připraveni? Tak vzhůru na nákupy ……!