Propadli jste potterománii?

Propadli jste potterománii? Já rozhodně. Harryho Pottera jsem objevila, až když vyšel 4. díl, Ohnivý pohár. Babička ho chtěla koupit ségrám k vánocům (když se o tom tak mluví), no a já dostala za úkol zjistit, jestli je to dobrý dárek…Na vánočních trzích byl i stánek s knížkami, prodávající mě ujistila, že Harry Potter se určitě bude líbit, že je to ve světě hit a že ji čtou i dospěláci. Po chvíli váhání jsem Ohnivý pohár koupila.
Já obvykle k „zaručeným hitům“ nemám důvěru, ale protože jsem byla zvědavá, co je na tom pravdy, půjčila jsem si knížku od séger a četla, a četla, a četla, musím říci, že mě naprosto uchvátila, ležela jsem v ní od rána do večera, dokud jsem ji nedočetla. Nakonec jsem si koupila svoji a i předešlé 3 díly. Líbily se mi všechny, ale Ohnivý pohár byl NEJ. 5. díl mě trošku zklamal, ale zanedlouho vyjde další (prý poslední), tak doufám, že bude lepší.
Nejvíce se ale těším na 28.12.. Půjdeme s manželem do kina. A na co? Jasně, že na Harryho. Kino udělalo supr věc, mezi svátky promítají 3x denně, takže jdeme od dvou hodin a mamča pohlídá Daníka.
U nás v rodině nejsem jediná, kdo potterománii podlehl. Jsou v tom obě ségry, manžel, tchýně a babička 🙂
Je pravda, že manžel a tchýně se nejprve ofrňovali, že to číst nebudou, že to jsou pohádky pro děti a že když to čtou všichni, tak oni tedy rozhodě ne. No a jak to dopadlo? – čtou a čtou a čtou!
A co vy?