Novoroční pozdravení ze světa knih

Dovolte, abych vám do nového roku popřála ještě jednou – tentokrát jako zástupce portálu o knihách – Akce-Novinky.cz…

Přeji vám do roku 2010 pevné zdraví, štěstí a taky spoustu příjemných chvil strávených ve společnosti přátel nejvěrnějších – knih:-) Věřím, že si i v tom kolotoči kolem dětí, domácnosti či zaměstnání najdete chvilku na vychutnání tištěného slova z voňavých knížek.

Třeba vám při vybírání té pravé knižní společnice pomohou i knižní tipy, které bych i v tomto roce ráda zveřejňovala zde na VD. Možná se s chutí začtete do knihy, kterou vyhrajete v některé z četných soutěží, které na vás i v tomto roce čekají jak přímo na serveru Akce-Novinky.cz, tak i zde v návaznosti na články s knižními tipy.

Při této příležitosti bych ráda ještě připomněla možnost získat skoronovou knihu, která se může stát vaší srdeční záležitostí, také v našich korunových aukcích, jež jsme zase po krátké vánoční pauze znovu spustili se začátkem roku 2010.
Připomínám, že přehled aktuálních aukcí máte možnost sledovat i zde na VD – dole v pravém sloupci každé stránky.

Na závěr si dovolím jednu zvědavou otázku – jaké knižní tipy jsou pro vás nejzajímavější?
Stejně jako v loňském roce bych ráda pokračovala v představování titulů pro děti, rádců pro rodiče a také nějakého toho „ženského“ čtení, ale třeba by pro vás byl zajímavý i jiný typ literatury, která zde zatím byla spíš opomíjená, takže si ráda nechám poradit.