Marcela Košanová: Malá čarodějka

Čarování a výklad karet pro malé čtenářky
Líbí se ti nějaký kluk? Nerozumíš si s mámou? Pohádala ses s kamarádkou? Chceš se s někým se usmířit? Možná jen zaplašit noční můru? Nebo zmírnit trému?
Vyrob si svůj vlastní amulet, který ti pomůže dosáhnout všeho, co si přeješ. Nauč se vykládat karty a čarovat na lásku a přátelství. Využij sílu, kterou v sobě nosíš – umožní ti splnit si jakékoli přání.

Příloha: dětské výkladové karty

NOVINKA z nakladatelství Motto

——————————————————————————————————————

Marcela Košanová, *1952 v Chomutově. Pracovala jako ošetřovatelka v nemocnici, pěstounka v jeslích, barmanka a jako vedoucí kuchyně v domově důchodců. Profese ji tedy provedly každým obdobím lidského života – od nejútlejšího dětství až ke stáří – což ji naučilo lépe chápat koloběh světa. A protože pochází z rodu čarodějnic, tak své zkušenosti posléze zužitkovala právě při vykonávání čarodějnického řemesla: čarování se Marcela Košanová plně věnuje od svých čtyřiceti let.
Je vdaná, má tři dcery a jednoho syna. Její velká rodina se stále rozrůstá o snachy a zetě. Má vnučku Kateřinu a vnuka Rodriga, který se narodil letos v Granadě.
Marcela Košanová je profesionální čarodějnice. Jako jedna z mála esoteriků má na svá zaříkávání dokonce živnostenský list. V kolonce předmět podnikání stojí – Výklad z karet a čtení z ruky. Původně žádala čarodějnictví, ale to bohužel neprošlo.

——————————————————————————————————————
A ještě ukázka z knihy:

VÝKLAD KARET
Když rozbalíš svůj balíček vykládacích karet, dobře si je prohlédni. Dívej se na obrázky a snaž se vycítit, co vyjadřují. Není to tak těžké, protože každá karta má nejen obrázek, ale i krátký popis, který vyjadřuje její smysl. V pravém rohu každé karty je ještě smajlík, který se směje nebo mračí, ten ti také ukazuje náladu karty.

První krok k výkladu
Karet je dvacet jedna. Dvacet z nich má svůj význam a tvoří se z nich příběh, jedna karta je osobní.
Je to karta „já“. Ta vyjadřuje tebe nebo osobu, na kterou vykládáš. Když vykládáš sobě, tak jsi „já“ ty, ale když vykládáš přítelkyni, je „já“ ona.
1. Než začneš vykládat, karty dobře zamíchej. Pokud vykládáš někomu jinému, musí si karty zamíchat sám. PŘI MÍCHÁNÍ KARET MYSLI NA OTÁZKU, NA KTEROU CHCEŠ ZNÁT ODPOVĚĎ.
2. Když je dobře zamícháno, karty polož na stůl a roztáhni je po stole. Vykládáš-li sobě, vyber si požadovaný počet karet. Pokud vykládáš někomu jinému, vyzvi ho, aby si karty vybral sám.
3. Karty pokládej na stůl obrázkem dolů a obracej je až při výkladu.

Způsob výkladu: jak karty složit
Způsobů výkladu je mnoho. Naučím tě pro začátek ty jednodušší a sama si vyber, jaký ti nejvíc vyhovuje.

1. Ano – ne
Tento způsob výkladu je velmi jednoduchý.
Vyber si pouze tři karty a polož je vedle sebe na stůl.
Když karty obrátíš obrázkem nahoru, dobře se na ně zadívej.
Na první pohled uvidíš, jakou náladu vyjadřují. Potom si uvědom, kolik karet je dobrých a kolik špatných.
PŘI TOMTO VÝKLADU NEZÁLEŽÍ NA VÝZNAMU KARET
Dvě špatné a jedna dobrá, odpověď zní NE.
Dvě dobré a jedna špatná, odpověď zní ANO
Všechny tři dobré, odpověď zní URČITĚ ANO
Všechny tři špatné, odpověď zní URČITĚ NE