Fragment školákům (a nejen jim) od 21. 7. do 1. 8. 2008

Prázdniny se pomalu krátí, další školní rok klepe na dveře. Následující novinky nakladatelství Fragment by se mohly školákům hodit. A nejen jim.
Inspirujete se? …

Minikostka pro SŠ – Angličtina

Učivo střední školy stručně a přehledně v minikostce! Učebnice shrnuje anglickou gramatiku a základní slovní zásobu k běžným konverzačním tématům, probíraných na středních školách. Látka je zpracována v přehledných tabulkách a schématech. Díky velikosti můžete učebnici použít i jako tahák.
Formát 80×130 mm, brož., 204 str., 99 Kč

Knihu si můžete objednat ZDE

Minikostka pro ZŠ – Angličtina

Učivo základní školy stručně a přehledně v minikostce! Učebnice shrnuje anglickou gramatiku a základní slovní zásobu k běžným konverzačním tématům, probíraných na základních školách a v nižších ročnících víceletých gymnázií. Látka je zpracována v přehledných tabulkách a schématech. Díky velikosti můžete učebnici použít i jako tahák.
Formát 80×130 mm, brož., 132 str., 99 Kč

Knihu si můžete objednat ZDE

Minikostka pro ZŠ – Český jazyk

Učivo základní školy stručně a přehledně v minikostce! Učebnice shrnuje nejnutnější poznatky z učiva českého jazyka probíraného na základních školách a v nižších ročnících víceletých gymnázií. Látka je zpracována v přehledných tabulkách a schématech. Díky velikosti můžete učebnici použít i jako tahák.
Formát 80×130 mm, brož., 168 str., 99 Kč

Knihu si můžete objednat ZDE

Velký česko-německý
a německo-český slovník – BOX

Velký praktický komplet česko-německého a německo-českého slovníku! Učíte se německy? Zajímáte se o německý jazyk? Moderní překladové slovníky obsahují rozsáhlou slovní zásobu, aktuální výrazy vycházející ze současných textů, odborné názvy z mnoha oborů, podrobný překlad s řadou významů, příkladů a frází. Přehledně uspořádané slovníky, doplněné o přehled pravidel nového pravopisu, využijí běžní uživatelé, překladatelé i odborná veřejnost.Vyhledávaný komplet slovníků bude vaším denním pomocníkem.
Formát 102x160x231 mm, box, 928 + 928 str., 999 Kč

Knihu si můžete objednat ZDE

Vybrali jste si?