Již zítra vypukne prodejní akce ve Zlíně!

Chcete pro své děti nakoupit obuv za výhodné ceny? Pak zkuste využít náš tip!

Společnost DPK, prodejce dětské certifikované obuvi, pořádala prodejní akce již dříve, v Březolupech. Z důvodu velkého zájmu o změnu místa prodeje, se tato jarní prodejní akce uskuteční nově ve Zlíně.

Termín prodeje je od 5. března 2015 do 7. března 2015.

Co a jak?

Výprodej obuvi z kolekce 2014 až s 50% slevou.

Do nabídky prodeje připravujeme jarní kolekci kožené obuvi, membránové obuvi z kolekce 2015 s 20% slevou. Textilní vycházkové obuvi s 20% slevou, domácí obuvi s 10% slevou. Při nákupu  nad 1000 Kč, bude v nabídce domácí  obuv s anatomickými stélkami jen za 299 Kč v artiklech K57004, K57005, K57012, K51018-Pap.

V novince jsou i FUSBETY od velikosti 27-42 s 20% slevou.
Capáčky – botičky pro nejmenší  v akci již od 399 Kč. Bačkůrky pronejmenší od 189,-Kč.

Nově zavádíme možnost přednákupu přes E-SHOP, kde si můžete s předstihem vybrat obuv, kterou Vám vydáme na prodejní  akci  s danou slevou.

Nožky dětem změříme, vyzkoušíme a  na Vaše přání poradíme s výběrem vhodné obuvi pro Vaše dítě.

Kde:

Prodej bude uskutečněn v budově Železářství Pleca v Prštném na ulici Jateční 523, Zlín v přízemí budovy v blízkosti bývalého Intersparu (nyní nově Albert).

DPK – česká rodinná firma

Český výrobce dětské certifikované obuvi – česká rodinná firma DPK oslavila v loňském roce 20 let působení na českém i zahraničním trhu. Od začátku svého založení se společnost DPK striktně zaměřila na výrobu zdravotně nezávadné obuvi pro děti do tří let a ze svého kréda neslevila ani po letech.

Sladění barev vrchových usňových materiálů s podešvemi, šněrovadly a ostatními použitými komponenty je typické pro obuv D.P.K. Jako vrchový materiál je používána měkká, čalounická useň, která svými vlastnostmi podporuje zdravý vývoj dětské nohy.