Vytvořte pro svou holčičku vlastní originální náušničky

Překvapení pro Vaše princezny

Chcete pořídit své holčičce, vnučce, kmotřence či neteři nějaký krásný dáreček, ale nevíte, co by to mělo být? Pokud chcete vybrat dárek, který je tradiční, trvalý, zároveň kvalitní a hlavně udělá obrovskou radost, máme pro vás jeden skvělý tip.

Krásný šperk pro malé parádnice

Nejsou to jen dospívající dívky a dospělé ženy, kdo se rád zdobí nejrůznějšími doplňky. Už malé holčičky napodobují své maminky a půjčují si jejich oblečení a šperky, ve kterých se potom rády předvádí a pozorují před zrcadlem. Udělejte své malé holčičce radost a pořiďte jí šperk, který bude jen její. Mezi nejvhodnější šperky patří určitě dětské náušničky. Ty totiž holčičky jen tak neztratí, ale můžou si je kdykoliv sundat nebo vyměnit za jiné.

Náušničky na míru

Na českém trhu naleznete širokou nabídku dětských náušniček. Jedním z největších výrobců a prodejců šperků pro děti je firma Danfil Jewellery se svojí rozsáhlou kolekcí Cutie Jewellery, která se zaměřuje právě na výrobu kvalitních dětských náušniček. Na jejich internetových stránkách www.cutie.cz si můžete vybrat z více než stovky různých šperků.

Může se ale stát, že si z této nabídky nevyberete a budete chtít pro Vaši princeznu náušničky originální, přesně takové, které ji nejvíce vystihují. V tuto chvíli nastává otázka, kde si nechat náušničky na míru vyrobit či jak je to nákladné. Máme pro vás dobrou zprávu, vytvořit si je můžete sami z pohodlí domova a za standardní ceny.
Nevěříte? Tak navštivte stránku konfigurator.cutie.cz. Náušničky podle vašich představ si sestavíte pomocí jednoduchého konfigurátoru. V něm si můžete vybrat z velkého množství tvarů, tří barev zlata a 12 různých barev zirkonů, kterými jsou šperky osazeny.
A nemusíte se bát žádných složitostí, celé to lze udělat pouze ve čtyřech krocích. V každém kroku je vše popsáno, včetně mnoha zajímavých informací, které vám pomohu při sestavování i výběru šperku.

Tak hurá na to, vytvořte pro vaši holčičku originální náušničky, ona si to zaslouží.

Pozor, soutěž!

Je to tak, o originální náušničky pro svoji malou či větší slečnu, si s námi můžete i zasoutěžit. Jako obvykle stačí najít správnou odpověď na jedinou soutěžní otázku a chytře tipovat.

Soutěž o náušničky z konfigurátoru šperků sestavené podle vašich představ poběží od 29. dubna do 26. května 2015.

SOUTĚŽIT

 

Tip pro ty, kdo naše soutěže ještě moc neznají