Tady hlídá NANNY!

Maminko a tatínku,

můžete klidně spát, Vaše děťátko hlídá chůvička Nanny!
Nanny je kvalitní český výrobek, který Vám dodá klid při každodenní péči o Váš poklad, protože chrání Vaše miminko před riziky náhlého selhání dechu (SIDS), dušení či dávení…

    Použití chůvy Nanny je snadné:
  1. Snímací desku umístíte pod matraci nebo podložku, na které dítě spí. Deska se těla dítěte vůbec nedotýká a nijak jej neovlivňuje.
  2. Přístroj přiděláte na postýlku, nebo jej pomocí prodlužovací šňůry zapojíte ve vedlejší místnosti.
  3. Po uložení dítěte zapněte vypínač na přístroji. Každý nádech potvrdí zelená signálka bliknutím.

A teď to nejdůležitější – chůvičku Nanny si můžete objednat už i na serveru VašeDěti.cz!

Baby Monitor BM02 „NANNY“
kompletní zařízení – snímací podložka z kvalitního plastu (odolná proti vlhkosti a pokroucení), vyhodnocovací jednotka elektroniky, návod k obsluze v češtině i v dalších jazycích, instrukce o první pomoci, záruční list, hygienická utěrka (2ks), prodlužovací kabel vč. spojovacího členu, plastový úchyt na stěnu, kvalitní baterie

naše cena 2590,- Kč
běžná cena 2640,- Kč
ušetříte 50,- Kč

Náhradní podložka BM02D k Baby Monitoru – lze ji zakoupit i samostatně, na základě skutečné potřeby (umožní snadnou instalaci přístroje na jiném místě, v další postýlce – např. na chatě, u babičky, v jiné místnosti domu, aniž by se musela vyjmout první podložka z postýlky, pouze stačí odpojit konektor )

cena 690,- Kč

Způsob dodání: dobírkou (Česká pošta), poštovné 99,- Kč, balné neúčtujeme.
Při zakoupení obou položek, tj. Monitor BM02 „NANNY“ + Náhradní podložka BM02D nebo při koupi 2 a více kusů monitorů BM02 „NANNY“ – poštovné neúčtujeme .

Monitor dechu NANNY si můžete objednat u nás – zde.

Výrobce: JABLOTRON s. r. o.
distributor pro ČR Petr Fráňa