Potěšte své děti návštěvou Ostravského veletrhu hraček a hrajte s námi!

V termínu 27. – 30. 10. 2011 proběhne na Ostravském výstavišti druhý ročník  OSTRAVSKÉHO VELETRHU HRAČEK – prodejní výstavy…

Stejně jako loni se můžete těšit na přehlídky nejrůznějších hraček a her, dětských potřeb, deskových her, hlavolamů, logických her, knih, dálkově ovládaných modelů, tanečních podložek, dětského nábytku a mnoho dalšího. Oproti roku 2010 budeme letos otvírat jednu halu navíc, tím jsme celý veletrh nachystali do čtyř výstavních hal.

 

Nebude chybět bohatý doprovodný program -v prostorách výstaviště bude jedna hala o rozloze 900m² věnována pouze hrám a soutěžím. Děti se mohou těšit např. na Klauny z Balónkova, Cirkus Balónkov, sportovní vystoupení, face painting,  divadlo pro nejmenší ….

Letos poprvé se na výstavišti uskuteční oficiální závody dálkově řízených RC Modelů a stejně jako loni proběhne Mistrovství ČR v tanečních hrách.
K dispozici bude Dětský koutek s hlídáním, výtvarný koutek s workshopy pro děti, mini dětské hřiště, malování na obličej po celou dobu veletrhu, chystáme také minikino pro děti s promítáním pohádek.
Pro maminky bude připraven  přebalovací koutek. Myšleno je také na občerstvení a kvalitní gastro kuchyni, chystáme minicukrárnu, kavárnu odpočinkové zóny apod.

Největším překvapením bude určitě návštěva Markéty Konvičkové účastnice Československé superstar 2010 a Objev roku v anketě Český slavík 2010! S Markétou chystáme autogramiádu pro návštěvníky, soutěže o její nové album a další program.
Pro aktuální informace sledujte náš web www.hracky-ostrava.cz a také Facebook.

 

POZOR SOUTĚŽ!

Ve spolupráci s Ostravským veletrhem hraček jsme pro vás připravili soutěž o 7 rodinných vstupenek (2+2). Zapojit se do ní můžete od 12. října do 25. října 2011.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.