Pojďte s námi do LEGO Ville!

LEGO DUPLO Supermarket, Hasičská stanice a Policejní stanice jsou určeny pro děti od dvou do pěti let – a jsou pro ně příležitostí vyzkoušet si vzrušující svět dospělých. Mají zvukové a světelné efekty jako opravdové věci ze života – například hasičské auto, cisterna a nebo pokladna.


Pomůžete policistovi chytit zloděje? K dispozici máte věrného policejní psa a auto s majákem. Až zloděje lapíte, strčte ho do zadní části auta a odvezte ho do vězení.

Také se můžete zúčastnit bezpečnostní policejní akce! Auto dálniční hlídky musí být opravdu rychlé. Blikající světlo a zvukový signál upozorňují auta, aby zajela ke kraji vozovky a zastavila!

V LEGO Ville je hrozný zmatek! Pozor vypukl požár! Sjeďte ze střechy dolů do hasičského auta, připojte přívěs s příslušenstvím, zapněte sirénu a spěchejte na místo. Záchranná helikoptéra už je tu. Rychlé policejní auto vyjelo z policejní stanice se zapnutým modrým majáčkem a sirénou. Konečně dostanou všichni společně situaci pod kontrolu. Záchranná akce úspěšně zakončena!

Produkty LEGO DUPLO jsou speciálně připraveny dle nároků dvou až pěti-letých dětí a rozvíjí jejich poznávací schopnosti a dovednosti. S velkými DUPLO kostkami si děti krásně vyhrají. Kombinací a hracích variací je bezpočet. Zajímavostí také je, že DUPLO kostky a klasické LEGO kostky jsou kombinovatelné. Proto je pro děti stavění stále zábava!

V supermarketu v LEGO Ville je vždy velký výběr! Čerstvé banány a mrkev byly právě doručeny. Džus a káva musí být hned vyskládány do regálů. Zákazník si právě vybral koláč a chléb – a dává si je do svého nákupního košíku. A zvuk v supermarketu dělá hru ještě zábavnější. Pokladna pípá jako v opravdovém obchodu!

Pojďte s námi
do LEGO Ville
a užijte
si spoustu
zábavy!