Pochlubte se fotoknihou se svými dětmi!

Zachytit nezapomenutelné okamžiky našeho života, to si přeje každý z nás. Když máte digitální fotoaparát, je to snadné. Otázkou je, kde digitální fotografie končí?Pochlubte se svými dětmi či zážitky!

Fotky vašeho miminka, ze svatby, dovolené, oslav, firemních akcí a z mnoha dalších událostí skončí většinou v počítači. A na dlouho.
Pochlubte se jimi a vytvořte si z nich originální fotoknihu! Je vhodná pro mnoho příležitostí a těší se veliké oblibě. Může být také osobním a originálním dárkem pro vaše blízké. A co vlastně fotokniha je? Fotokniha je klasická kniha plná vašich fotografií, textů, zajímavých pozadí, kterou si sami vytvoříte v počítači a necháte profesionálně vyrobit na kvalitním křídovém papíře. Na www.digiplace.cz si takovou knihu vytvoříte od samého začátku volbou velikosti, barvy, počtu stran, až po nejmenší detaily.

Fotokniha úspěšně překonává možnosti klasických fotoalb

Uznejte sami, nemusíte investovat čas a peníze do nákupu drahých alb a zhotovení fotografií, které pak zdlouhavě vkládáte. Na vytvoření popisků už obvykle nezbude čas ani trpělivost. Alba končí nedodělaná a zapomenutá.
A takovými se nikdo chlubit nechce. Vytvoření fotoknihy je přitom tak snadné. Na již zmíněných stránkách si můžete zdarma stáhnout a snadno nainstalovat aplikaci DigiPlace, jejíž pomocí dokážete fotoknihu vytvořit a objednat z pohodlí svého domova či kanceláře. Aplikaci stačí stáhnout pouze jednou, sama se totiž aktualizuje na nejnovější verzi.

Program nabízí snadnou a individuální úpravu s mnoha kreativními možnostmi

Široká nabídka formátů vám dává dostatek prostoru pro vaše téma. Pro významné události je lépe zvolit větší formát, a to buď velkou čtvercovou knihu 30×30 cm, nebo formát A4 (na výšku nebo na šířku). Pro všední události je vhodný formát A5 nebo A6. Na každou stranu lze umístit zajímavé pozadí (výběr z více než 40 motivů), libovolný počet fotek, případně vybrat z fotografií detail a doplňovat texty. Styl stránek je zcela na vás. Fotokniha může mít rozsah od 16 do 40 stran. Jistě oceníte i možnost uložení rozpracované fotoknihy. Kdykoliv se k práci vrátíte.

Fotokniha je tištěna na kvalitní křídový papír. Následuje odborné knihařské zpracování do kvalitní pevné vazby. Desky jsou potaženy imitací koženky a zvolit si lze ze čtyř barev: bordó, červené, modré a žluté. Text s názvem fotoknihy se gravíruje na přední stranu desek. Velkou předností fotoknihy je tisk libovolného počtu kopií.

Dodání fotoknihy je do 14 dnů ode dne přijetí objednávky. Poštovné je účtováno dle platných tarifů České pošty, balné se neúčtuje. Fotoknihu můžete zaplatit bankovním převodem nebo dobírkou.

Více informací na www.digiplace.cz nebo telefonicky na čísle 724 913 812.

Poukaz na zhotovení fotoknihy můžete s námi vyhrát v soutěži Víte…? od 8. do 29. února.