IO BIO – oblečení, které šila sama příroda

Pokožka je naším největším orgánem a u malých dětí reaguje obzvláště citlivě. Oblečení z řady io bioje buď ze 100% biobavlny nebo ze 70% vlny/30% hedvábí. Je velmi jemné a šetrné k pokožce Vašeho dítěte, proto je snad víc než vhodné pro novorozená miminka. Jistě je ocení i rodiče starších dětí s citlivou pokožkou…Obzvlášť v případě dětí s kožními problémy jako je dnes už poměrně běžný atopický ekzém je toto prádlo bez jakýchkoli příměsí umělých vláken naprosto ideální.

Od 26. února si jednotlivé kousky z řady io bio můžete objednat i na našem Náměstíčku v obchůdku PoPoLiNi.

Co všechno v nabídce najdete?

  • klasická body s dlouhými a krátkými rukávy i bez rukávů ve velikostech 62/68, 74/80, 86/92 a 98/104 ze 100% biobavlny (bílé a s obrázky) i ze 70%vlny v kombinaci s 30% hedvábím (přírodní barva).

    Pro nejmenší

  • novorozenecké rukavičky, které díky praktickému zavazování nesjíždějí miminku z ručiček, ale ani neškrtí
  • čepičky ve velikostech 50/56, 62/68 a 74/80 ze 100% biobavlny (bílé i s obrázky) i v čistě přírodním provedení nejen co do materiálu (70% vlna, 30% hedvábí), ale i co do barvy
  • andělíčky s dlouhými rukávy ve velikostech 50/56 a 62/68 – buď bílé ze 100% biobavlny, nebo přírodní ze 70% vlny / 30% hedvábí. Tento kousek garderoby jistě oceníte zejména při častém převlékání nejmenších miminek.
  • zavinovací body s krátkými i dlouhými rukávy v sobě spojuje výhody klasického body (díky zapínání na patentky mezi nožkami miminka se nevyhrnuje a nekrčí, takže miminko má stále zakrytá zádíčka a přitom ho nic nikde netlačí) a andělíčka (přední zavinovací a zavazovací část vám velice usnadní oblékání novorozeného miminka). Zavinovací body nabízíme ve velikostech 50/56 a 62/68 v obou výše uvedených materiálech.

    Všechny výrobky si můžete prohlédnout v obchůdku PoPoLiNi v sekci io bio – oblečení z přírody.