Dětské hřiště na každou zahradu

Klouzačky, houpačky, pískoviště a všelijaké prolézačky byly, jsou a jistě i nadále budou evergreenem dětských venkovních her. Děti se na nich skvěle zabaví, vybijí přebytečnou energii a přitom nevědomky dělají také něco pro své zdraví.

Dětská hřiště jsou skvělým prostředkem k posilování fyzické kondice a zlepšování motoriky. Houpačky, klouzačky a nápadité herní sestavy nalákají k venkovním hrám i ty, kteří tak rádi vysedávají u počítačových her a televizních obrazovek.
Právě v jejich případě je ale důležité, aby se takové pohybové lákadlo nacházelo v blízkosti jejich bydliště. Budou-li muset za hrou docházet někam do parku, který je na druhém konci města, nejspíš si takovou zábavu rozmyslí. I maminky s malými dětmi nejspíš v parných letních dnech dají přednost posezení na zastíněné terásce před dlouhou cestou po rozpálených chodnících.

Odepřít dětem příjemnou a navíc i přínosnou zábavu jen kvůli horší dostupnosti je ale přinejmenším škoda. Řešením by bylo zřízení dětského hřiště přímo na zahradě nebo na dvoře apod. To, co by se ještě nedávno zdálo být pouhou utopií, můžete dnes proměnit ve skutečnost.

Náročným požadavkům moderních rodičů a hlavně dětí odpovídají dětská hřiště Jungle Gym. Jejich kouzlo spočívá zejména v možnosti sestavit si je k obrazu svému. Sami se rozhodnete, co všechno bude součástí vaší sestavy dětského hřiště.

A že je z čeho vybírat! Jungle Gym nabízí hned 17 základních sestav dětských hřišť, které obsahují různé herní prvky. Všechny jsou vybaveny klouzačkou, která je mezi dětmi hitem číslo 1. Některá mají dokonce skluzavky dvě! Ve spodní části věže najdete povětšinou pískoviště, které je opatřeno sítí proti kočkám. Dále už záleží na konkrétní sestavě, kterou si vyberete.

A pozor, to ještě není všechno. Hřiště můžete postupem času rozšiřovat o nové a nové prvky. Základní sestavy jsou velice variabilní, lze k nim doplňovat různé moduly podle zájmu vašich dětí i podle financí. Přidat můžete kromě houpaček např. květinový telefon, výtah na hračky, šplnhací stěnu nebo třeba obchůdek.

Z finančního hlediska jistě oceníte, že u dětských hřišť Jungle Gym odpadají veškeré náklady na montáž. Nemusíte být zruční kutilové, abyste zvládli postavit hrací sestavu. Stačí postupovat krok za krokem podle přiloženého návodu. Součástí balení je navíc i sada potřebných nástrojů.

Ať už vyberete jakoukoli sestavu a doplníte ji jakýmikoli hracími moduly, můžete si být jisti, že jejich základním prvkem je bezpečnost! Veškeré prvky odpovídají přísné evropské normě EN 71-1, 2 & 8 pro privátní použití. Každá stavebnice Jungle Gym obsahuje komponenty, které přispívají k vyšší bezpečnosti, jako krytky šroubů apod.

Uvažujete o koupi dětského hřiště Jungle Gym? Pokud ano, neváhejte a zapojte se od 10. do 23. května také do naší soutěže, v níž můžete získat slevový poukaz na dětské hřiště Jungle Gym dle vlastního výběru v hodnotě 3.000 Kč!

Kompletní nabídku dětských hřišť Jungle Gym včetně podrobných informací najdete na www.junglegym.cz.