Babynosítko Beco Baby Carrier

Rádi bychom vám představili babynosítko značky Beco Baby Carrier. Nosítko je praktickým pomocníkem maminek a tatínků.Oceníte jej jak při běžných domácích činnostech jako je uklízení, vaření – kdy se děti „pletou pod nohy“ a nebo chtějí nosit či vidět, co právě maminka vaří.I cestování v MHD pro vás bude hračka – nastoupíte do každého autobusu, tramvaje či vlaku. Nosítko Beco se také velmi uplatní na letišti, dítě máte vždy bezpečně u sebe a není potřeba brát kočárek. Na výlet či trek po horách jdete „na lehko“ jen s lehkým nosítkem a dítětem (žádné zbytečné konstrukce a váha na víc).

Jistě se vám také stalo, že jste šli nakupovat a s kočárkem se do obchodu nesmělo nebo vchod byl příliš úzký. Nechat kočárek před obchodem je příliš nebezpečné – s nosítkem tento problém řešit nemusíte.

Použití nosítka Beco je velmi snadné, není potřeba se učit speciální úvazy, tatínkové tedy nosí také rádi. Nosítko nemá žádnou kovovou konstrukci, všechny přezky jsou bezpečné a tak nehrozí skřípnutí prstíků. Je možné jej přenést z rodiče na druhého aniž by bylo nutné dítě z nosítka vyndávat. V nosítku Beco můžete nosit děti od 3 kg do 20 kg a to na břiše či na zádech ve správné ergonomické poloze. Po použití z nosítka uděláte malý balíček, který může být součástí vaší tašky, batohu či kočárku.

Nosítko Beco je nabízeno v mnoha krásných designech včetně organic kvality a je možné jej prát v pračce na jemný program při 30°C.

Nosítko si můžete koupit či vypůjčit na internetových stránkách výhradního dovozce www.babynositka.cz.

Já sama v něm nosím mladšího synka (11 týdnů) i staršího (2 roky).

S pozdravem a přáním mnoha příjemných zážitků při nošení dětí.

Bc. Hana Přibíková
Výhradní dovozce a prodejce produktů firmy Beco Baby Carrier v ČR a SR

Dovozce a prodejce produktů Mama and Papa Butterfly.
Adresa: Charlese de Gaulla 3/800, Praha 6, 160 00
Tel.: 777 770 034
E-mail: babynositka@seznam.cz; WEB: www.babynositka.cz