Vydražte si pěknou knížku za ještě hezčí cenu

Máme tu březen a s ním i tradiční měsíc knihy 🙂  Nejsem si jistá, jestli toto spojení ještě pořád platí, ale na VD tomu tak letos určitě bude. V březnu se na knížky prostě zaměříme víc než obvykle. Mimo jiné je budete moci získat za rozumný peníz v aukcích.

Celý měsíc budou na VD probíhat aukce knih. Najdete mezi nimi čtení pro děti i dospělé, nějaké to tvoření, rádce pro rodiče i beletrii, prostě takovou všehochuť. Důležité je, že knihy budete moci získat za cenu, kterou si v aukci sami určíte. A možná si při dražbě užijete i trošku adrenalinu.

Jak to bude probíhat

Celý měsíc vždy v pondělí a ve čtvrtek odstartují nové aukce 4 knih různého žánru. Aukce budou končit po týdnu, tj. v neděli a ve středu, vždy ve 20.00 h. Konec aukce se může o něco posunout vašimi příhozy, protože každá aukce skončí nejdříve 10 minut po posledním příhozu.

Den po skončení aukce pošlu všem, kteří budou v aukcích úspěšní, na mail info o výhře i s podklady k platbě. A domluvíme se, jestli budete chtít knížku poslat hned po zaplacení nebo až po skončení všech aukcí.

K ceně knihy ještě připočítám předpokládané poštovné. Pokud se v aukcích budete chtít rozšoupnout, bude lepší s odesláním počkat, ať na poštovném ušetříte. Balíčky budu posílat doporučeně, aby se nikde netoulaly a neztrácely.

Výtěžek z aukcí využiju na pokrytí některých provozních nákladů na VD (poštovné, platba za hosting atd.).

Necháte se nalákat?

První čtyři aukce už teď najdete na stránce s aktuálními aukcemi, poběží do neděle. Další čtyři doplním ještě během dneška, ty budou končit příští týden ve středu. Podle toho, jak budu stíhat, sem ještě dopíšu seznam všech knih, které budou do aukcí zařazené.