V červnu nezapomeňte popřát…

Než se pustím do výčtu červnových VD oslavenců, ráda bych popřála k dnešnímu svátku všem dětem spoustu radosti, pohody a zdraví! A tak mě napadá, že vlastně svůj svátek dnes mají i VD 😉 Co myslíte?

Kdo z vás má narozeniny v červnu?

Dle toho, co mnozí z vás uvedli u svých uživatelských účtů, tu máme celkem 755 červnových oslavenců. Z nich vybírám ty, kteří se aspoň jednou ozvali v posledních třech měsících.
V červnu má narozeniny:
beruska2, Šárka, ŽOFINKA, bokul, raduschka, alice, Rajka, monnna, Ježeček a vlastulinda.

Které z vašich dětí jsou červnové?

Karolínka od MANKAš, Simonka od pvosy, Eliška od danasi , Silvie od makiney, Tomáš od berulinky1, Andrejka od Jovanky, Pavla od kofule, Ládík od berulinky1, Jáchymek od ctiradky a Jana od slepeniny.

Kdo slaví, i když tu už není?

Možná si rádi s přáníčkem vzpomenete i na další oslavence, které už na VD moc nebo vůbec vidět není. V červnu má narozeniny také:
Bramborka, vicikovka, Zuzu, TaHad, zebra, dancingmary, Enží, Leouš.
Z dětí bych ráda připomněla aspoň Leontýnku (Pavca31), Martina (Ájík), Veroniku (knizkova8), Šárku (Julie75), Kryštofa (amelka), Magdalénku (Gábina), Martina od Enží.

Všem VD návštěvníkům, kteří v červnu slaví své narozeniny (ať už ty svoje nebo svých dětí), přeji jménem celé redakce hlavně pevné zdraví, pohodu, spoustu radostí i kapičku štěstí.