V červenci nezapomeňte popřát…

Další měsíc je za námi, jsem tu tedy opět s výčtem VD oslavenců. Přidáte se s gratulací?

Kdo z vás má narozeniny v červenci?

Dle vámi zadaných údajů tu máme 682 registrovaných návštěvníků, kteří mají narozeniny v červenci. V posledních třech měsících se alespoňjednou ozvalo deset z nich:
Piškotka, kuře, mysicka1407, Marysek, berdy, JanaK, tečka, jessynka, nica1 a meggi41.

Z červnových nováčků bude v červenci slavit narozeniny adelka1232.

Které děti budou mít narozeniny?

V červenci se narodili:
Eliška od JanaRa, Anetka od zuziny, Hanulka a Jakoubek od Žofinky, Ella od nicoll, Zuzana od mámy, Vašík od mysicka1407, Dášenka od kacatka, Eliška od katka6, Markéta od frančice a Danýšek od olucky.

Vzpomente si ještě na tyto oslavence?

Před rokem jsme v těchto dnech vyhlíželi zprávu od Virenky – Zuzanka bude mít za pár dní už rok! Kromě ní by některým z vás mohly být povědomé ještě tyto přezdívky, které už poslední dobou nejsou bohužel na VD k vidění:
Cvrček a Tomasa. Narozeniny v červenci má také Kryštof od karamely, Kamilka od Martiny 2, Eliška od Matesa, Matěj od Leňule, Martin od Jíty.

U „ztracených“ oslavenců se kliknutím na přezdívku dostanete rovnou do OV a můžete dotyčnému poslat osobní gratulaci. Vzhledem k tomu, že upozornění na nové OV chodí na mail, možná se vám podaří aspoň na chvíli je přilákat na malou návštěvu na VD.

Všem VD návštěvníkům, kteří v červenci slaví své narozeniny (ať už ty svoje nebo svých dětí), přeji jménem celé redakce hlavně pevné zdraví, pohodu, spoustu radostí i kapičku štěstí.