Úterý patří dětem

Ahojky všichni na VD.  Úterý je den, který bude patřit jen a jen „DĚTEM“.  Psát pro Vás budu já a další „dopisovatelské dušičky“, které rády píší o dětech.  O čem budete moci číst???

O dětech a jejich radostech i starostech. O tom, jak nevychovat z dítka mazánka nebo jak svojí tvrdou výchovou nezničit právě rodícího se človíčka.

Budete číst odborné i laické názory. Jindy si můžete přečíst recenzi na knihu třeba o výchově dítěte.

Za měsíc spoustu našich dětí čeká velký krok do života a tím je ŠKOLA. Ale i mnoho menších broučků a berušek udělá veliký krok od naší sukně… 1. září vykročí do ŠKOLKY, vstříc mnoha neznámým věcem bez našeho pevného objetí.  Budeme si povídat o tom, jak velká je to změna v dětské duši a o přiznání, že pro nás rodiče je to ztráta toho našeho malého děťátka, které se právě osamostatňuje.

Budeme se věnovat nejen malým dětem, ale i těm již odrostlejším- pubertálním výrostkům, kteří by 100x za den zasloužili vyfouknout a schovat do šuplíku. Ale i oni mají svoje starosti a radosti. Svůj článek si zaslouží i děti, ze kterých jsou již dospělí a mají svůj vlastní život. Protože pořád jsou to naše děti a my jsme stále jejich milující rodiče.

Psát budeme o všem, co se týká dětí a samozřejmě i nás rodičů. Protože… “Není-li usměvavý a klidný rodič, nemůže být ani usměvavé a vyrovnané dítě.“

Budeme rády, když se pod našimi články rozběhne diskuze s radami nebo i třeba s protikladnými názory na dané téma. „Co člověk, to přece jiný pohled a názor na stejnou věc!!!“

Každý námět na článek, o čem byste chtěli číst nebo diskutovat, je velice VÍTANÝ 🙂  Svoje podněty pište do  diskuze pod tímto článkem nebo na suodal@vasedeti.cz

Pokud by Vás neuspokojovala jen diskuze pod článkem, zkuste napsat min. 250 slovy svůj „Úterní příběh“. Svoje postřehy a rady ohledně těch našich „rohatých andílků“.

Za celé naše „Úterní DĚTI“ Vás zdraví a těší se ….. SUODAL