Těhotníte s námi? … TP leden – červen 2006

Kdo všechno ze stálých návštěvnic „Vašich dětí“ v očekává příchod miminka v 1. polovině roku 2006, nebo se ho už dočkal, najdete v tabulce tohoto „nečlánku“…

Vandula ………………. 16. března 2006 – Max (4 440 g a 51 cm)
cornysek 26. 3. 2006 holčička
???
Veronka 6. 4. 2006 ?
???
Vlaďka 3. 5. 2006 překvapení
???
Lenule ………………. 11. května 2006 – Alexandr (4 200 g a 52 cm)
Olča + Pavlík 5. 6. 2006 chlapeček
???
Luonar ………………. 17. června 2006 – Nelinka (3 450 g a 48 cm)
Novia 16. 6. 2006 chlapeček
???
Kakla 17. 6. 2006 chlapeček
???
Martina K. 22. 6. 2006 chlapeček (Jakub)
???

Nenašly jste se v tabulce a chcete se také pochlubit (očekávaným) miminkem?
Stačí poslat na email Petra@vasedeti.cz základní údaje – přezdívku, očekávaný termín porodu, pohlaví budoucího miminka (pokud je nechcete znát předem napiště „překvapení“) a kód „metříku“ (pokud ho budete chtít do tabulky také přidat).

Jak vytvořit metřík?
Nejdříve si vyberte některý ze serverů, který tyto metříky („tickers“) nabízí. Většina z nich je v angličtině, popíšu postup pro vytvoření metříku na www.TickerFactory.com:

  • klikněte na výše uvedený odkaz a tam zvolte „Pregnancy“ (= těhotenství) – najdete zhruba uprostřed celé stránky.
  • otevře se vám nabídka různých barevných pozadí pro váš metřík, která má několik stránek – jejich čísla jsou pod nabídkou. Jakmile vyberete to nej, zatrhněte odpovídající kolečko, pak klikněte na „Next“.
  • budete vybírat „posuvník“ pro svůj metřík – postup je stejný jako u předchozího bodu. Jakmile vyberete a zatrhnete ten správný – Next.
  • v následující tabulce vyplňte termín porodu (Due Date), aktuální datum (Today’s Date) a čas v celých hodinách (Current Time; např. v 15:45 byste zadaly 3 pm). Opět klikněte na Next.
  • zobrazí se vám aktuální podoba nově vytvořeného metříku. Pokud se vám nelíbí, přes tlačítka Back se dostanete zpět a můžete ho libovolně upravovat. Když s ním budete spokojené, stačí zkopírovat do mailu „Your Ticker URL“, které najdete hned nad obrázkem nebo HTML kód, který najdete pod obrázkem (je to ten prostřední).Ještě přidávám další stránky, kde se dají metříky vytvořit (předpokládám, že postup bude obdobný):
    Lilypie.com
    baby-gaga.com

     

    A pozor, narozením miminka to opravdu nekončí 😉 Nezapomeńte se nám pochlubit, čí metřík jsme tu s Vámi sledovali. Stejným způsobem můžete pak vytvořit i ten miminkovský, který v tabulce ráda vyměním.