Těhotné maminky, ozvěte se!

Čekáte miminko a máte chuť podělit se o své pocity štěstí i případné obavy? Cítíte potřebu probrat s ostatními maminkami, jak vaše přípravy na příchod nového človíčka probíhají? Pak zkuste těhotnět s námi na VD, vyplatí se to!S příchodem jara bychom rádi uvedli do provozu další novinku pro naše čtenářky i čtenáře. Ve spolupráci s internetovým obchodem Benito.cz jsme pro vás naplánovali projekt Těhotná s VD, který je určen nejen budoucím maminkám.

Benito.cz je internetový obchod s kompletním sortimentem dětských punčocháčů (se vzorem, termo, froté, s ABS protiskluzovou vrstvou, jednobarevné v mnoha módních barvách od kojeneckých po dámské velikosti, vzorované ponožky a podkolenky), který nabízí také kojenecké a dětské oblečení (od dupaček přes overaly a pyžamka až po kalhoty, košila a plavky). Benito nezapomíná ani na dospělé, těm je určeno především oddělení spodní prádlo s kvalitním zbožím, v nabídce najdete i ponožky a pyžama pro dospělé.

Projekt je naplánovaný, se sponzorem jsou domluvené krásné dárkové balíčky, chybí nám ale to nejdůležitější – VY.
Hledáme těhotné maminky, které pravidelně každé dva týdny napíší článek o tom, jak prožívají své těhotenství a připravují se na miminko. Za možnost nahlédnout do soukromí máme pro vás již zmiňované dárkové balíčky z eshopu Benito.cz v hodnotě cca 500 Kč, které dostanete za každých 5 zveřejněných článků. Kromě toho připravujeme také malé překvapení pro narozené miminko.

Chcete těhotnět s VD?

Přihlásit se můžete  emailem zaslaným na adresu petrah@vasedeti.cz. Nezapomeňte uvést:
– svoji přezdívku na VD
– plánovaný termín porodu
pár slov o sobě, své rodině a těhotenství i očekávaném miminku

Prožijte své těhotenství ve společnosti návštěvníků těchto stránek, podělte se o své těhotenské radosti i starosti. Ostatní těhulky budou jistě rády na oplátku sdílet i své pocity s vámi v komentářích,  maminky větších dětí si s vámi jistě rády zavzpomínají na své vlastní těhotnění a věřím, že vaše řádky budou hltat i ty, které těhotenství teprve plánují.

» Přejít na stránky projektu Těhotná s VD.