Stáhněte si Velikonoční vajíčko 20× jinak

V úterním newsletteru jsem na tento týden slíbila ještě jedno jarní překvapení. I když jsem včera večer měla pocit, že to byl nejspíš hodně smělý slib a já měla hodně velké oči, nakonec se zadařilo a malý velikonoční dárek pro vás je tu 🙂

Vlastně jsem to plánovala už vloni před Vánocemi, ale pořád ne a ne přijít na to, jak nápad na VD e-knihu uchopit. Čas letěl, předvánočních úkolů přibývalo a já to odložila na neurčito. Až se začaly pomalu zvolna hlásit letošní Velikonoce, myšlenka na e-knihu byla zpátky. Dokonce by byla i nejedna pomocná ruka na její vytvoření, ale zase ten stejný problém… za jaký konec to uchopit? VD jsou díky loňskému Velikonočnímu speciálu plné originálních velikonočních námětů na tvoření i receptů. Převést je jen do papírové podoby mi přišlo zbytečné,když jsou všechny články pohromadě už ve Velikonočním speciálu.

Nakonec zvítězila časově méně náročná varianta s jedním ústředním motivem – Velikonoční vajíčko. Prošla jsem tvořivé články a vybrala z nich náměty na jednoduché i složitější kraslice z vyfouknutých vajíček i dalších materiálů, přidala k nim další nápady na tvoření ze skořápek. A do kulatého počtu jsem je doplnila recepty na vajíčka bez vajíček (když tedy pominu skořápky, které se používají jako formičky).

Výsledkem je…

První VD e-kniha

[download id=“1095780″ format=“3″]

…ona je to spíš knížečka nebo ještě přesněji sešitek, ale na první počin jsem si radši nebrala moc velké sousto 😉

Stahujte a rozšiřujte, jak je libo

Velikonoční e-kniha je volně ke stažení. Uznáte-li za vhodné šířit ji dál, budu jedině ráda.

Je na vás, zda předáte dál přímo celou e-knihu nebo jen odkaz ke stažení či odkaz na tento článek. Osobně bych byla radši za druhou a třetí variantu, abych měla trochu přehled o počtu stažení (jestli má smysl snažit se o další podobná dílka), ale hlavním smyslem je nabídnout zajímavé náměty dál, takže sdílení již stažené e-knihy rozhodně není na škodu.

Komu patří díky

Poděkování patří všem autorkám původních článků zde na VD, ze kterých jsem náměty vytáhla a pro e-knihu jen upravila tak, aby všechny návody byly jednotné. Použila jsem několik článků od bamisky s nuninkou, dva své a po jednom od bokul s Markétou. Všem čtyřem tímto děkuji, protože bez nich a jejich práce by tato e-kniha rozhodně nevznikla.

Poděkování patří i Ivetě s Marií, které v minulosti tvořivé články na VD vkládaly, a Pavlínce, bez jejíž pomoci by žádný z nich nakonec nebyl zveřejněn.

Máte nápad na vylepšení?

Budete-li mít k této VD prvotině jakékoli postřehy a připomínky, sem s nimi!

… a já se můžu konečně vrhnout na tu fotogalerii 😉