Pravidla užívání fotogalerie na VD

Užíváním fotogalerie na serveru VašeDěti.cz vyjadřuje každý uživatel souhlas s následujícími pravidly.

  1. Obrázky do fotogalerie na serveru VašeDěti.cz mohou vkládat pouze registrovaní návštěvníci.
  2. Za účelem vkládání obrázků na server VašeDěti.cz si uživatel může vytvořit vlastní galerie. Každou galerii musí při zakládání přiřadit k některé z definovaných kategorií a to tak, aby zvolená kategorie odpovídala obsahu galerie.
  3. Do takto vytvořené galerie může uživatel vkládat fotografie a obrázky. Ke galeriím i jednotlivým fotografiím a obrázkům může uživatel připojit rovněž text.
  4. Vložené fotografie, obrázky i texty (dále jen obsah) musí býtautorským dílem daného uživatele. Nejdná-li se o autorské dílo, musí mít uživatel, který takový obsah do fotogalerie vkládá, oprávnění k jeho zveřejnění na serveru VašeDěti.cz.
  5. Je výslovně zakázáno vkládat obsah stažený z jiných internetových stránek, který není určen k volné distribuci! (stejně jako obsah z hromadně rozesílaných emailů apod.)
  6. Za obsah odpovídá uživatel, jemuž patří uživatelský účet, pod kterým je galerie s daným obsahem zřízena.
  7. Je zakázáno vkládat jakýkoli obsah, který je v rozporu s platnými zákony ČR stejně jako vulgární či urážlivý obsah.
  8. Před vložením obsahu (zejména fotografií) pečlivě zvažte, zda opravdu stojíte o to, aby byl volně přístupný všem potenciálním návštěvníkům serveru VašeDěti.cz. Obzvlášť nedoporučujeme vkládat fotografie nahých dětí apod.
  9. Provozovatel nepřebírá žádnou zodpovědnost za obsah vložený uživateli.
  10. Provozovatel má v případě podezření na porušení kteréhokoli z těchto pravidel právo kdykoli smazat obsah podezřelý z porušování uvedených pravidel (jakoukoli fotografii či obrázek, případně celou galerii).

Důležité odkazy

Fotogalerie * Moje galerie (stránka pro editaci)
Návody: Fotogalerie I. – Co, kde a jak, Fotogalerie II. – Zakládáme vlastní galerii, Fotogalerie III. – Upravujeme galerii a fotky v ní